2777
2789
عنوان

شاید نتایج کنکور امروز بیاد

196 بازدید | 21 پست

و این باعث شده دست و دلم به هیچ کاری نره و بشینم یه گوشه منتظر نتایج🫠چرا نمیتونم حواس خودمو پرت کنم و همش ذهنم مشغولشه؟استرسم زیاد ندارم 

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

خدا کنه زودتر بیاد تکلیف خودمون بدونیم...

آدم نمیدونه قبول میشه یا نه یه تراز کل یه رتبه دستمون نمیدن بفهمیم چه غلطی میخواهیم بکنیم...

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نیومده بود؟چرا سراسری اینطوری شده چند تا نتیجه اعلام میکنن؟

اون نتیجه فرهنگیان بود

رتبه نداریم هنوز

حتی تراز سوابق هم به ما ندادن

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

فکر نکنم امروز بیاد

آره منم فکر نمیکنم یه احتمال ریزی هست ولی🥲

با این که کنکوری نیستم ولی دقیقا میدونم چه حسیه
وقتی غذای موردعلاقت جلوته ولی نمیتونی بخوری
وقتی زیر دوشی ولی لذت نمیبری
وقتی به خودت رسیدی ولی حالت از خودت بهم میخوره
وقتی استرس کل وجودتو گرفته و نمیدونی چیکار کنی

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

نه بابا پارسال اواسط مهر اومد نتایج الان فکر کنم فرهنگیان اومده

اون نتیجه انتخاب رشته بود

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

نه بابا پارسال اواسط مهر اومد نتایج الان فکر کنم فرهنگیان اومده

نتایج نهایی آره دیر میاد

الان ما فقط منتظر رتبه ایم

یا امروز یا فردا یا هم پس فردا نتایج رو میدن 

و من از استرس روی رشته هارو باز نکردم ببینم اصلا کدوم رشته ای میرم 

هرچند دیروز برنامه ریختم از امروز بشینم رشته هارو مطالعه کنم ببینم اصلا مورد علاقم کو

...