2777
2789
عنوان

کسایی که پرخوری دارن بیان

212 بازدید | 25 پست

سلام من حس میکنم پرخوری عصبی گرفتم سر سفره مخصوصا اگه حرف ناراحت کننده پیش بیاد زیاد غذا میخورم و تند تند و بعدش معده درد میشم سندروم روده تحریک‌پذیر هم دارم و برام خوب نیست زیاد غذا خوردن دست خودمم نیست بارها تصمیم گرفتم به اندازه غذا بخورم اما یادم میشه چند بار شوهرم تیکه انداخته بهم اما انگار نه انگار که بدم بیاد همون لحظه ناراحت میشم اما بعدش فراموش میکنم چیکار کنم کمتر و به اندازه غذا بخورم 

غذا به اندازه ای بپزید که فقط به اندازه همون وعده و یک بشقاب کفایت کنه. حتما هم سالاد داشته باشید و غذا را با سالاد شروع کنید (سالاد بدون سس مایونز البته)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذا به اندازه ای بپزید که فقط به اندازه همون وعده و یک بشقاب کفایت کنه. حتما هم سالاد داشته باشید و ...

سالاد و سبزی هم میارم سر سفره ولی در آخر میخورم شوهرم سس سفید می‌زنه چون تو یک ظرفه منم میخورم اینجور بگم خودم برای خودم تصمیم نمی‌گیرم انگار 

ببین برای نخوردن باید اراده داشته باشی 

پرخوری عصبی به این حرفا نیس باید درست تشخیص داده بشه

اگر واقعا پرخوری عصبی داشته باشی قرص میدن 

اینکه سر سفره عصبی میشی تند تند می خوری یک واکنش عادتی به مواقعیه که عصبانی میشه 

باید انقدر رو خودت کار کنی و تمرین کنی تا عادت تند خوردن از سرت بیفته 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب قبل غذا حسابی سالاد بخوردیگه معدت پره و بخوای هم نمینونی بخوری

چرا بوده سه تا کیک یزدی خوردم بعد یک ساعت یک بشقاب پر برنج و خورشت کلا میفهمم معده ام پره اما همینطور غذا میخورم 

چرا بوده سه تا کیک یزدی خوردم بعد یک ساعت یک بشقاب پر برنج و خورشت کلا میفهمم معده ام پره اما همینطو ...

خب اون روانیه دیگه

وقتی خودت میدونی معدت پره باز میخوری باید عادت گنی با ناراحتی زیاده روی نکنی

بعدش ۳۰ کیلو چاق میشی بیا درستش کن

سالاد و سبزی هم میارم سر سفره ولی در آخر میخورم شوهرم سس سفید می‌زنه چون تو یک ظرفه منم میخورم اینجو ...

قبل از اینکه سس بزنه، بگو سهم شما را کنار بگذاره. بعد هم اول از سالاد شروع کن. یک عادت های کوچکی هست که در طولانی مدت خیلی تاثیر زیادی می گذارن

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اره کلا زیاد میخورم غذا اما وقتی ناراحت میشم بیشتر و تند تر میخورم

میگم به نظر من این نشانه پرخوری عصبی نیست 

جدیدا خیلی مرسوم شده هر کی اینمدلی می خوره میگه من پرخوری عصبی دارم که خیلی وقتها اشتباه می کنه حتی متخصصین تغذیه مرتبط هم گاهی اشتباه تشخیص میدن 

در جریان رژیم اگر اشتباه تشخیص داده بشه پرخوری عصبی شما باعث میشه کاهش وزن نداشته باشید 

پس سعی کنید لیبل پرخوری عصبی رو خودتون نذارید بجاش عاداتتون رو اصلاح کنید در زمان عصبانیت وقتی غذا می خوری طبیعیه حرصت رو با تند خوردن خالی کنی پس باید این عادتت رو ترک کنی همون موقع غذا نخ9ور چندتا نفس عمیق بکش

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم