2777
2789
عنوان

کادوی تولد شوهرمو پس گرفتم

264 بازدید | 16 پست

تولدامون با چند روز فاصله س

اول خواستم براش کادو بخرم خودش گفت نه نقد بده میخوام انگشتر بخرم من یه زن خانه دارم ولی بااینحال گفتم مناسبت تولد مهمه پول برمیگرده ولی خوبه ادم تو این لحظه ها حس خوب بده

دیروز تولدم بود ۳۵ میلیون تو حسابش پول بود میدونه متنفرم از این کار ولی برای دهن کجی بهم رفت از دوستش که گل فروشه یه گل خیلی ارزون و تخفیف داره زشت خرید حتی قبلش به دخترم سپردم بابات خواست گل بخره بگو مامان دوست نداره

من توقع کادو داشتم راستشو بگم ولی میدونم عمرا شوهرم منو قابل نمیدونه

ولی بیشتر دوست داشتم بگه بیا بریم بیرون یه شام یا بستنی بخوریم یه ساعت برام وقت بذاره 

من تو مجردی پسربازی نکردم! کادو و گل و سورپرایز از پسر غریبه نگرفتم که ایکاش میکردم تا امروز برا حس ناکافی بودن و بی ارزش بودنی که شوهرم بهم میده اینجوری نسوزم

شب یه تومنو گرفتم ازش گفتم بیخیال ازین به بعد به ارزوت برس نه تو کادو بخر نه دریافت کن

متنفرم ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😮‍💨

خوبه حالا اون گل میده بهتون

من ده سال براش تولد گرفتم

کیک و کادو خریدم بلکه اون یاد بگیره برا منم بخره

اما دریغ از یه تبریک

دریغ از یه کادو

از پارسال دیگه نمیخرم مرتیکه آشغال 

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 

کاری نداشت میبردیش طلا فروشی سی وپنج را میدادی انگشتر

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

اونم می‌گفت چشم بفرما

من به بهونه پارسیان بردمش یه تیکه طلا برام خرید.جلو فروشنده میخاد قمپز در کنه.نتونست بگه نمیخرم وندارم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

حق با شماست عزیزم منم از اول هر سال واسه شوهرم تولد گرفتم تو نامزدی تو خونمون واسش تدارک دیدم بعد عروسیم یکبار فقط با پدرمادرامون یکبارم با کل خونواده هامون مراسم گرفتم براش ولی سال پیش سر تولد خودش بهم نشون داد لیاقتشو نداره و حسابی بهم فحاشی کرد این در صورتی بود که من واقعا پاره شده بودم از کار کردن دست تنها و علت فحاشیشم این بود که مادرش مخالف تولد گرفتن من بود چون میگفت من تو خونه خودم گرفتم براش نیاز نیست تو بگیری منم چون از قبل برنامشو داشتیم لغو نکردم ولی اون حسابی پشت سر پرش کرده بود خلاصه که همون شب قبل تولد منو به گریه انداخت و تو دلم قسم خوردم از امسال حتی کیک هم نگیرم براش چون تا به الان نه تنها هیچ سوپرایزی نکرده واسه کیک و یه چندرغاز پولی هم که به عنوان کادو میده کلی منت میزنه نهایت پول کادویی که داده ۵۰۰ تومنه که اونم گفته مثلا برو باهاش فلان چیز که میخاستی بخر بعضی مردا لایق محبت نیستن.تمام

یه فروردینی بی حوصله

ولی جدای این مباحث 

زن اینقدر قویه قابلیت اینو داره شوهر رو به را بیاره راهشم بدی و سخت گیری نیست

فقط عشق و محبته

ولی نه از طریق کادو از طریق اقتدار دهی و تامین دهندگی

مردی رو بهش حس تامین دهندگی و اقتدار بدی برات کم نمیذاره- درسته که همه ما دوست داریم شوهرامون حداقل ها رو داشته باشن ولی باید بگم متاسفانه خیلی هاشون ندارن و باید ما این جرقه رو توی وجودشون بزنیم که بیدار بشه

خیلی جالب بود توی یه کانال همسرداری میگفتن حس زن دوم رو داشته باشید وقتی شوهرتون میاد خونه دیدید زن دوم جمله و حرف منفی نمیزنه همش تشکر و قدر دانی و تعریف و تمجیده اون شکلی باشید شوهرتون از کنارتون جم نخوره و فقط دنبال جلب رضایت شما باشه

من این مسیر رو رفتم و واقعا جواب میده - مثلا تامین دهندگی و اقتدار دهی این شکلیه که وقتی همسرت همون گل زشتم خرید ازش تعریف کنید و تشکر 

بنظرم واقعا نیاز نبود شما که خانه دار هستید براش پول کادو بدید یا اصلا ازش بپرسید به نظرم بهتر این بود براش یه شب رویایی بسازید مثلا یه شام که دوست داره بپزید توی خونه شمع روشن کنید کیک بپزید و در کنار خانواده تولدشو جشن بگیرید این برای مرد جذاب تر از پول دادنه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

تامین دهندگی اینطوریه حتی برای میوه که برای خونه یا نون برای خونه میخره تعریف کنید و تشکر

یک مدت کوتاه این مسیر رو برید ببینید چقدر از نظر روحی و روانی حالتون خوبه و به هم نزدیک تر شدید

مثلا همسر نون میگیره خانم میگه ما نون بخوریم یا خجالت!!

مرد نیاز داره که بشنوه از اینکه تونسته شما رو حمایت کنه اصلا مرد ذاتش اینه که از کسی حمایت کنه وقتی میبینه موفق شده حالش خوب میشه و روز بروز اخلاقش بهتره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس