2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم یا نه

120 بازدید | 9 پست

من سر دخترم با آمپول آزادسازی باردار شدم زایمان ک کردم دعوای منو شوهرم شروع شد.میگفت سر بچه اول با آمپول باردار شدی واس بچه دوم اقدام کن دوباره خدا می‌دونه کی بگیره خیلی بحث داشتیم هر سری گولم میزد می‌گفت جلوگیری میکنم یبار اورژانسی خوردم دو بار هم جلوگیری نکرد باردار نشدم .اینماه بازم جلوگیری نکرد قبلش کلی قسمش داده بودم که جلوگیری کنه تامن مجبور نشم قرص مصرف کنم چون بهم نمیسازع قبول کرد ولی باز کار خودشو کرد.حالا از بعد تخمک‌گذاری من درد پریودی داشتم پریروز که ۲۳سیکل بود من بی بی زدم منفی شد ولی بعد از دوساعت هاله زد از دیروز هم بشدت درد پریودی دارم ینی شدید تر شده..عصبی هم شدم و حساس..بنظرتون پریود میشم صدرصد دیگع ؟؟چون درد پریودی رو شدید دارم ؟

بچه اولت چن ماهشه؟

منم تنبلی شدید داشتم سر بچه اولم باقرص و دارو باردار شدم بعد زایمانم جلوگیری سفت و سختی نداشتیم بخاطر اینکه فک میکردم نمیشه ولی وقتی بچم سه ماهه بود فهمیدم حاملم که متاسفانه سقطش کردم 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازده ماه ..ای خدا...منم شوهرم خیلی اذیت می‌کنه واقعا من نمیتونم

عجله کردین من بچه اولم ۸ سالش شده ۷ ماهه حاملم اونم فقط سه ماه طول کشید اقدامم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐