2777
2789

فعلا نه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سفارش دادم و بیعانه

فعلا مشخص نیس هزینه اش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ایقد شبانه روز بهشون فکر کردم که مغز سرم درد میکنه کاش باخیال راحت خدا ردیفشون کنه برام

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

ایقد شبانه روز بهشون فکر کردم که مغز سرم درد میکنه کاش باخیال راحت خدا ردیفشون کنه برام

ای بابا اینا که خوبه

عن بازیه نماینده های خود شیرین رو کجای دلمون بذاریم.من هرشب کابوسشونو میبینم بخدا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ای بابا اینا که خوبهعن بازیه نماینده های خود شیرین رو کجای دلمون بذاریم.من هرشب کابوسشونو میبینم بخد ...

کآری ندارم ولی واقعا بعضی مناطق شورش و در میارن مثلا نماینده دختر جاریم به بچه گفته چقدر شلخته ای موهات شوره داره بچر و خورد کرده یا گفته نفری ۴۰۰هزار بدید برا معلم بترکونیم

کآری ندارم ولی واقعا بعضی مناطق شورش و در میارن مثلا نماینده دختر جاریم به بچه گفته چقدر شلخته ای مو ...

بخدا همشون همینن

کلی پول میگیرن آت و آشغال میگیرن انگار پول آدم حرومیه

همین شب یلدای پارسال ۳۰۰ گرفتن

کدو و لبو نپخته زده بود به سیخ چوبی

گفتیم چرا نپختی که حداقل بشه بخوری،گفت دیدم قشنگ نمیشه

اونو که ریختیم دور

ژله درست کرده بود توش پرتقال ریخته بود بعد بخاطر آلودگی و سرما ۲هفته خوردیم به تعطیلی ینی این ژله ۲ هفته درست شده مونده بود،اورد دیدیم تلخ تلخ

اونم ریختیم رفت

دیگه فا ل و انار تزیینی و قلب درست کرده بود

آخه خدا رو خوش میاد تو این گرونی؟

حداقل یه چیز خوب بگیرن آدم دلش نمیسوزه