2777
2789

وعده نهار یا شام رو که باید تو برنامه نسیم رضوان پیش ثبت نام کنید احتمالش کمه اسم در بیاد چون قرعه کشیه

بعد توی قسمت ثبت نام صبحانه معمولا وقتی بزنید میزنه تاریخی برای انتخاب وجود ندارد، اما یه علامت تقویم بالا هست هی  بزنید روش صفحه رفرش میشه وقت بزارید یه ربع نیم ساعت هی بزنید براتون بالا میاد اگه نیومد تو زمان های مختلف روز هی امتحان کنید بعد انتخاب کنید صبحونه رو تا15کد ملی میتونید بزنید و فرداش برید صحن غدیر صبحانه رو اونجا میل کنید

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب😍دستتون درد نکنه بابت اطلاع رسانی

خواهش میکنم

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

قربون حرمش خوشا سعادت کسی که میره زیارتش

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

خیلی سخته و کاریه احترام و نذر و اینکه برکته جای خودش یه صبحانه آدم میخوره می‌ره حرم

بحث صبحانه نیست خیلیا وعده نهار یا شام قسمتشون نمیشه ولی این صبحانه بدون قرعه کشیه من نون خالی  حرم رو هم ترجیح میدم به صبحانه هتل مفصل یعنی تا این حد برام با ارزشه

با پولای خودتون اماده میکنن ولی باید التماس کنید بهتون بدن

چرا پولای خودمون؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
با پولای خودتون اماده میکنن ولی باید التماس کنید بهتون بدن

قسمت اگه بشه نیازی به التماس هم نیست

من پارسال تو همین برنامه اسمم دراومد ولی دستم خورد ردش کردم چون قسمتم نبود نشد برم ولی یکی هست بدون هیچی قسمتش میشه

این ثبت نام صبحانه هم که گفتین دربرنامه نسیم رضوان هست؟؟

بله عزیزم

همون نذریای داخل حرم و ....

والا شاید یکی نندازه..

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.