2777
2789
عنوان

هروقت میریم خونه داداشم همین وضعه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 32 پست
تا وقتی خودش نخواد هیچی درست نمیشه عروس ماهم خیلی رفتارا داشته ولی خب من گفتیم بیخیال مهم اینه داداش ...

ماهم همین ها میگفتیم تا اینکه یه روز داداشم خسته شد برا من درد دل کرد گفت خسته ام خیلی فقط دارم تحمل میکنم کاش مامان اینا این کار با من نمیکردن آخه زنش از اقوام مامانم هست اون تایید کرد خوبه زنش زوره ازش

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

زنداداش خودم هم عاقل نیست و چی بشه یه سر بیاد خونم

ولی خب ماها که از فوت مادر حسابی صربه خوردیم حوصله نداریم یعنی واگدارش کردم بخدا ..کاش حداقل بخاطر حرفی که مثلا پشتسرمون زد و صداش رو اییر بود یه عدرخواهی می کرد

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توم نباید بهش محل بزاری مثلاً دیروز ک رفتی عیادت 

فقط ی سلام می‌دادی بعد می‌رفتی با مادرش دست می‌دادی و احوالپرسی میکردی با داداشش هم احوالپرسی میکردی اما با خودش نه 

بعد مینشستی روی صندلی و با شوهرت حرف می‌زدی یا با بچت خودتو سرگرم میکردی بعد ۴ـ۵دقیقه پامیشدی میگفتی خب دیگه ما بریم و خداحافظی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

حالا شما مریض بشید عروستون بهتون سر میزنه؟

مشخصه از رو عقده و لجبازی داره این کارو میکنه

اتفاقا خودتونو بی تفاوت نشون بدین

فکر نکنه میتونه با این رفتارا شمارو بچزونه 🫠

شما پیش عروستون،فقط با خونواده خودتون گرم بگیرید اونو زیاد تحویل نگیرید که سرش گیج نره🙃

آدم باید شانس داشته باشه و البته دقت کنه عروس و مادر شوهر و خواهرش و داماد خوب گیرش بیاد

وقتی بدش به پستت بخوره دیگه هیچ جوره نمیشه عوضش کرد باید باهاش بسازی

ذات و منش افراد به این راحتیا تغییر نمیکنه

من متنفرم ازینکه آدم هربار خانواده خودشو همسرشو باهم دعوت کنه بهر حال هر خانواده ای تو جمع خودش راحتتره

🌷
ماهم همین ها میگفتیم تا اینکه یه روز داداشم خسته شد برا من درد دل کرد گفت خسته ام خیلی فقط دارم تحمل ...

امیدوارم زندگیشون بهتر بشه

باید باهم مشکلاتو حل کنن البته اگه زن‌داداشت قبول کنه

توم نباید بهش محل بزاری مثلاً دیروز ک رفتی عیادت فقط ی سلام می‌دادی بعد می‌رفتی با مادرش دست می‌دادی ...

سیاست اصلا نداریم

ما ادم های ساده و مهربونی هستیم

ک البته کاش نبودیم! 

اگه نه خیلی راهها هست میدونم ک ما بلد نیستیم

بعد بعصیا به من میگن چرا دعل میکنی بچه دومتم دختر باشه 

بخاطر این زنداداشای عقده ای

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

من از مادر عروسمون به خاطر رفتارهای زشتش و دو به هم زنی هاش متنفرم و اینو به رک ترین حالت به عروسمون گفتم و نشون دادم. دیگه جایی که من هستم اونو نمیاره که بی احترامی بهش نشه. تو. هم رک بگو یا مار رو دعوت نکن یا تنها دعوت کن ما در حضور خانوده ات راحت نیستیم . والسلام شد تمام

اره فامیل مادر که باشن نمیشه چیزی گفت چون حرف پخش می کنه مثل زنداداش من

عریبه انگار بهتره

من خودم هرروز باید می رفتم خونشون همه کارهاشونو اداری هرچی  هم می کردم یعنی زنداداش شما سر نمیزنه ؟ حتی یه توکه پا

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

سیاست اصلا نداریمما ادم های ساده و مهربونی هستیمک البته کاش نبودیم! اگه نه خیلی راهها هست میدونم ک م ...

دقیقا من هم ساده ام حوصله پیچیده فکر کردن ندارم چون همش حس میکنم کارما بالاسرمه که فقط من یه خطایی بکنم

چرا اتفاقا همش خونه مامانمه

باز خوبه میره... برای ما خیلی سر نمیزنه بااینکه مادر هم نداریم