2777
2789
عنوان

بنظرتون این پول برکت داره

238 بازدید | 17 پست

داییم با پارتی و پرونده سازی دخترشو کارمند شرکت نفت کرده بعد منه خدا زده تو استخدامی که مثل سگ خونده بودم قبول شدم و مصاحبه ردم کردن خیلی دارم میسوزم اون فقط بخاطر پارتی الان سرکاره منم هیچ

اینایی ک با پارتی سرکارن چناننن برکت داره پولشون ک نگو من چن نمونشو دیدم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایران همینه

تازه همون کارمند کلی وقت تلفی می کنه تا کار مردم رو راه بندازه 

دانشجویی که نمرش ۱۲ بود بزور قبول شد الان ثبت احواله و بعد جالبه بدونی که بهترین شاگرد کلایمون که معلما قبولش داشتن باهاش حرف زدم میگه کارگر شرکتیه 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ایران همینه تازه همون کارمند کلی وقت تلفی می کنه تا کار مردم رو راه بندازه دانشجویی که نمرش ۱۲ بود ب ...

منه خرم همون شاگرد زرنگه کلاسم که همه میپرسن کجا سرکاری خبر ندارن بچه داری شده کارم

من دارم مثل سگ برا استخدامیا میخونم پارتیم کجا بود

نه خوب دارم میگم اگه پارتی داشتی تو هم استفاده میکردی دیگه....اگه برات مهمه پولت برکت داشته باشه دیگه نباید غصه بخوری که پارتی نداری...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉