2777
2789
عنوان

حالم هیچ وقت دیگه خوب نمیشه

141 بازدید | 10 پست

در طول روز با هرجی خودمو سرگرم کنم یکم آرومم بعدش دوباره فکروخیال آزارم میده هیچ جوره نمیتونم ببخشمش 

ولی هنو دوسش دارم لامصبو

اونم هی میگه تموم شده قضیه خودتو آزار نده و فلان و من دوست دارم ولی نمیتونم فراموش کنم خدایا کاش بمیدم دردش ازین زندگی کمتره😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

هیچکی نیس یه چی بگی 

شرایط رفتن پیش تراپیستو ندارم😔

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

حق داری واقعا  باید بری تراپیست 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم...می‌دونم خیلی سخته.ولی مطمئن باش با فراموش کردنش ه آرامش می‌رسی مطمئن باش گذشت تو پیش خدا ‌بی اجر نمی‌مونه تو همین دنیا انشالله برات جبران می‌کنه زندگی شیرین میشه بهت قول میدم. تو باید خودت قدم اولو برداری مطمئن باش بقیه ی  قدما رو خدا کمکت می‌کنه تو قدم اولو بردار مابقیش با خدا.... دختر خوب تا تو خودت نخوای هیچکس نمی‌تونه کمکت کنه ولی اگه بخوای قول میدم یک سال دیگه فقط  خاطره‌ای که هیچ احساسی نسبت بهش نداری برات می‌مونه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

سلام عزیزدلم...می‌دونم خیلی سخته.ولی مطمئن باش با فراموش کردنش ه آرامش می‌رسی مطمئن باش گذشت تو پیش ...

مرسی عزیزم حرفات خیلی آرومم میکنه کاش هرروز و هر لجظه باهم حرف بزنیم

سلام عزیزدلم...می‌دونم خیلی سخته.ولی مطمئن باش با فراموش کردنش ه آرامش می‌رسی مطمئن باش گذشت تو پیش ...

نمیدونم چکا کنم هرروز باهم بحثو دعوا داریم یبار باهم خوبیم چون میخوام بش فرصت بدم یبار نه کلا از چشم افتاده

آخه من هیچی براش کم نزاشتم هیچی

شاید چون خیلی باهاش خوب بودم اینجوری شد زیادی بودم براش نه؟؟

نمیدونم چکا کنم هرروز باهم بحثو دعوا داریم یبار باهم خوبیم چون میخوام بش فرصت بدم یبار نه کلا از چشم ...

آدما اشتباه میکنن عزیزدلم،چون گاهی بدون فکر،گاهی از روی هیجان،گاهی از روی غریزه,گاهی.....تصمیم میگیرند و اجرا می‌کنند. گاهی با اشتباهاتشون از خط قرمزها عبور می‌کنند. قطعاً من و شما هم اشتباه داشتیم اشتباهاتی که شایدبه دیگران لطمه زدیم باید ببخشیم تا دیگران بخشنمون،تا آروم بشیم. توی خودت دنبال دلیل اشتباه همسرت نگرد اینکه براش زیادی بودی یا اینکه براش کم گذاشتی دلیل اشتباه اون نیست. خراب کرده بهش فرصت درست کردن بده،یا باید جدا بشی یا اینکه خودتو کنترل کنی تا با رفتار اشتباهت باعث اشتباه مجدد اون نشی.

آدما اشتباه میکنن عزیزدلم،چون گاهی بدون فکر،گاهی از روی هیجان،گاهی از روی غریزه,گاهی.....تصمیم میگیر ...

خب چطوری باید رفتار کنم یروز دوس دارم آرومم کنه یروز اصلا حوصلشو ندارم ابراز محبتم بکنه باش سردم چون فک میکنم داره فیلم بازی میکنه آخه اگه واقعا دوسم داشت اینکارو نمیکرد

حالا نمیدونم رفتار درست چیه سردرگمم

خب چطوری باید رفتار کنم یروز دوس دارم آرومم کنه یروز اصلا حوصلشو ندارم ابراز محبتم بکنه باش سردم چون ...

فعلا فقط آروم باش.نه تلخ و عصبانی،نه هیجان زده و عاشق پیشه....یه کم نقش بازی کن حتی برای خودت.. کم کم همه چیز عادی میشه. اگرم همسرت راجع به این قضیه صحبت کرد بگو تو قسمت بایگانی ذهنم نگهش داشتم،این گذشت، مشروطه که خدای نکرده در صورت تکرار،پرونده قبلیم دوباره باز میشه. اون وقت تو دیگه یه خطاکار نیستی یه گناهکاری که حتماً نتیجه گناهت، ترک منه عزیزم انقدر خوب باش که ترک تو براش بزرگترین عقوبت باشه.

فعلا فقط آروم باش.نه تلخ و عصبانی،نه هیجان زده و عاشق پیشه....یه کم نقش بازی کن حتی برای خودت.. کم ک ...

یعنی میگی باتمام حسو حال بدم ک بش دارم باش خوب باشم ؟ سخته ولی سعی میکنم

چون اونم انگار پشیمون شده و داره سعی میکنه جبران کنه ولی تا عصبی میشه ازم میگه کشش نده و تو میخوای من به غلط کردن بیفتم و ...

یعنی میگی باتمام حسو حال بدم ک بش دارم باش خوب باشم ؟ سخته ولی سعی میکنمچون اونم انگار پشیمون شده و ...

آفرین که قصد داری تلاشتو بکنی،امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری و زندگیتون روز به روز گرمتر بشه.امیدارم همسرت قدر این گذاشتنو بدونه و جبران اشتباه کنه