2777
2789
عنوان

ماجرای پسنداز کردن من

578 بازدید | 36 پست

من نمیدونم چطور بعضی از خانم ها هم کلی وسیله میخرن و هم طلا به خدا من پول درشت میاد دستم اینقدر چیز میز نیاز دارم که به پسنداز نمیرسه از طرفی هم بهم میگن خرج نکن قناعت کن سختی بکش ولی طلا بخر برا روزی که نیاز داری   خب بابا لامصب الان جوونم لباس خوب میخوام خوب بخورم بگردم پیر یا میانسالی به چه درد میخوره بری مسافرت یا خوب ببپوشی طلا بگیرم خوشی نکنم اخر بیافتم بمیرم بمون برا شوهر و زن جدیدش  طرف مریضه نمیره طلاشو بفروشه درمان کنه داره میمیره  این خود حماقته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتن پس انداز واجبه خیلی هم مهمهاینکه دوست داری به خودت برسی جای خود ولی پس انداز هم بسیار مهمه

پس انداز برای روزهای سخت و مهم انجام میدن ...میگه طرف مریضه حاضر نیست طلاهاشو بفروشه بره درمان ...خوب این پس انداز نیست این خساست هست

من در حد توانم وام میگیرم

چیزی که نیاز دارمو میخرم قسطشو میدم

بیش از این پس انداز نمیکنم.

با سختی کشیدن و برای آینده جمع کردن هم موافق نیستم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

به اندازه خرج کن هممون کلی چیز میز نیاز داریم 

منم تفکرم مثل توعه که بایذ تو جوونیم خرج کنم ولی خب نه هرچیزی رو

مثلااگه پول گنده دستم بیاد تقسیم بندیش میکنم ولی اونقدرم به فکر این نیستم که طلا باید جمع کنم و فلان 

من ک میگم تو لحظه زندگی کنید اگه یه خونه و ماشین دارید ی کمی هم پول زندگیتون را بکنید ....پس انداز را جدیدا نمیدونم چرا تکی کردن ،والا ی خانواده اگه مرد باعرضه باشه و جمع کنه بسه ...

عمر ادم کوتاهه اصلا ارزش نداره همش بشه طلا ، بعدم ک پیر بشیم باید طلاهارو بدیم بالای دوا درمون یا هم بمونه عروس و دامادها بخورن و فوشمون بدن ....

اصلا خدا هم خودش گفته تو لحظه زندگی کنید،بریزید بپاشید،ببخشید و شاد باشید ....