2777
2789
عنوان

ماجرای پسنداز کردن من

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 36 پست
من ک میگم تو لحظه زندگی کنید اگه یه خونه و ماشین دارید ی کمی هم پول زندگیتون را بکنید ....پس انداز ر ...

دقیقا من الان  ۵ سال مسافرت نرفتم طلا هم دارم چند وقت هوای مشهد کردم میگم بفروشم یه مسافرت برم بخدا این دنیا همش بی ارزشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس هم. تا یه حدی خوبه فرداروز  اگه شوهره. کله کنه. طلا باشه. پشتوانه داری. جدا بشی

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

اگه میخوای خیالت راحت باشه

یه قانون برای خودت بذار یه درصدی رو پس انداز کن یه درصدی رو هزینه کن سعی کن اینو رعایت کنی

ولی اینکه برای اینده نگرانی نداری خوبه این مدلی زندگی کردن رو باید همه مون یاد بگیریم متاسفانه همه منتظر روزهای بد برای اینده ی نا معلوم هستیم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من ک میگم تو لحظه زندگی کنید اگه یه خونه و ماشین دارید ی کمی هم پول زندگیتون را بکنید ....پس انداز ر ...

دقیقا

منم همینو میگم و خمین راهو میرم

وقتی خونه داریم ماشینم داریم جفتمون دیگه پس انداز چی؟ 

ببین مثلا ما پس انداز میکنیما مثلا از سر سال تا اخر سال کم کم 200میذاریم کنار ولی بابت این 200 تومن به خودمون سختی نمیدیم هربار هرچقدر تونستیم کنار میذاریم از درامدمون

منم برای خودم یه موقع پول ته کارتم بمونه میرم یه گوشواره کوچیکی انگشتر ظریفی چیزی میخرم 

ولی اینایی که میگن خرج نکن جمع کن رو واقعا درک نمیکنم اخرش برای کی جمع کنیم؟ ما اینارو جمع هم میکنیم ماشینو و اینا رو ارتقا میدیم 

من هم خرج میکنم هم پس انداز میکنم هم به خودم میرسم هم دندونامو مرتب میرم دکتر و چک میکنه.وقتی مدیریت داشته باشی درکنار پس انداز اینچیزاام داری اون زندگی اشتباهه که بخوای فقط جمع کنی و نه یه لباس درست حسابی داشته باشی تو دهنت دندون خراب داشته باشی سال تا سال ازمایش ندی به خودتو خانواده سخت بگیری که‌میخوای پس انداز کنی من با این سبک کاملا مخالفم. ما تفریح سفر گردش مسائل پزشکی خرید لباس مهمونی همه چیزمون سرجاشه پس اندازمونم سرجاشه.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
لباس هم. تا یه حدی خوبه فرداروز اگه شوهره. کله کنه. طلا باشه. پشتوانه داری. جدا بشی

اگه پسنداز به نیت طلاق از همسر یا مریضی جمع کنی خدای نکرده برای همون خرج پیشه باور کن 

اگه پسنداز به نیت طلاق از همسر یا مریضی جمع کنی خدای نکرده برای همون خرج پیشه باور کن

حالا. به این. نیت نه  به خاطر. علاقه ادم بخره خوبه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من هم خرج میکنم هم پس انداز میکنم هم به خودم میرسم هم دندونامو مرتب میرم دکتر و چک میکنه.وقتی مدیریت ...

خب منم مثل شما اینکار میکنم ولی تهش اونقدر نیست که بشه یه طلا کوچیک یا چیز دیگه 

خب باید ببینی درامدتون رد ماه چقدره....اگر خونه و ماشین دارین بنظرم 20 درصد رو پس انداز کن بقیه رو خرج کنین

به مرور میشه مثلا مبلغش کمه میشه تبدیلش کنی به صددلار یا یه پارسیان.من با پول قلک پسرم اینکارو میکنم هرچندوقت تبدیل به دلار یا پارسیان میشه تا از ارزش نیفته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.