2777
2789
عنوان

چقدر عقده ای مرد 😂😂🤣🤣

473 بازدید | 38 پست

من خوشحالم اینجا هیچ تاپیک دردلی نزدم 

من تو یه تاپیکم پرسیدم یک گرم طلا یا گوشی 

بعد الان یکی تاپیک زد خونم انقدره ماشینم انقدره 

من گفتم اگه باشه هم پول خودت نیست پول باباته 

وای حاجی انقدر بیکاره رفتم تمام تاپیک هام رو گشته 

و یچی تونسته پیدا کنه 😂😂

برام نوشته یک گرم طلا یا گوشی 

مرد چقدر تو حقیر و بیکاری اخه 

قشنگگ با حرفم سوزوندمشششششش

از ترسش سریع هم تاپیکو فقل کرد😂😂😑

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا همین طورین ،یه روزی فکر می کردم اینجا حداقل با غریبه ها میشه درد و دل کرد و آروم شد،بعد چندتا تاپیک دیدم این زخم زبون و حرفاشون از صدتا آشنا بدتره 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

خب شاید پول خودش بودهمگه علم و غیب دارین شما

جون ایرانی ده سالم کار  کنه نمیتونه 😐

باید یا بابای پولدار داشته باشه یا پارتی

این آقا تهش ۲۵ سالش بود

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

اینجا همین طورین ،یه روزی فکر می کردم اینجا حداقل با غریبه ها میشه درد و دل کرد و آروم شد،بعد چندتا ...

دقیقا😂🚶🏻‍♀️

خب مگه گفته بود با زحمت خودش به دست آورده که شما بهش گفتی پول باباته؟بعدم اینکه شاید پول خودش باشه ش ...

وقتی تاپیک میزنه پولدارم منو دختری نمیخواد 

فلانم و اینا

گذاشتع نظر بدیم منم گفنم چون پول باباته ن خودت

اسی میشه واسه من تا،روت بگیری🥲

فدات شم درخواست بده من چند روز دیگه برات میگیرم

کارتام پیشم نیست ❤🌝🌱

جون ایرانی ده سالم کار کنه نمیتونه 😐باید یا بابای پولدار داشته باشه یا پارتیاین آقا تهش ۲۵ سالش بو ...

صاحب کار قبلیم دست فروش بود از ۱۰ سالگی

حتی بساط مال خودش نبود

الان بعد ۱۵ سال دوتا فروشگاه بزرگ داره و ی ماشین ميلياردی زیر پاشه و کلی ثروت...

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

من تاپیکش رو ندیدم. ولی حرف بدی زدید و حرف بدی هم تحویل گرفتید.

من اهمیتی نمیدم اصلا 

کار ندارم حرفم درسته یا نه 

من بیکار بدون این آقارو میگم 😂😐

این تاپیک من گمه کلا 😂

چجوری پیداش کرده