این تاپیک منیک زن هستم و هیچ پس اندازی ندارم رو خوندم چند صفحه چقدر وحشتناک بود
شوهر من اونجوری بود یا طلاق گرفته بودیم یا من خودمو کشته بودم چه زندگی هایی هست واقعا بعد اکثرا گفته بودن بیشتر خانما وضعشون اینه مرد خوبیه دوستت داره چه اشکال داره! اون اگه خوب بود از این اخلاقا نداشت چقدر جامعه دوباره درگیر ترس از طلاق شده همه میخوان به هر قیمتی میدون خالی نکنند
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاربرای این سایت اکثرا تلاش دارن سطح خانوما پایین نگه داشته بشه برای همین با حرفای راست و دروغ عادی سازی میکنند
خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم. عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به بعد پنجم!!! اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....
خدا را شکر که زندگی شما خوبه ولی شما تو شرایط اون خانم نیستی آدم برای طلاق که منفورترین حلال خداست و حدیث داریم که موقع طلاق عرش به لرزه درمیاد یا باید درآمد مستقل داشته باشه یا خانواده حامی که باز در این صورت هم طلاق سختی های خودش را داره
السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
عزیز ان شاء الله خوشبخت باشیاگه چیزی رو ندیدی دلیل بر این نیست که وجود ندارهطلاق به راحتی بله گفتن ن ...
اتفاقا مشکل اکثرشون اینه که خانواده پشتیبان و پول روانشناس ندارن که نتیجه شده این ازدواج های اجباری که از برگشتن به خونه پدر هم میترسن حاضرن هر شرایطی رو تحمل کنند