2777
2789

استوریاتون و میبینه هنوز؟ لایک میکنه؟ ریپلای چطور؟ چند وقته کات کردین؟

یه یزدی ام که عاشق شهرمم و همشهریام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل نشون میده هنوز دوستداره .خب چرا بهم برنمیگردین؟

واسه منم هر استوری میزارم لایک میکنه ۶ ماه گذشته از کاتمون استوریمو چند روز پیش واسه اولین بار بعد از کات ری اکشن نشون داد ، البته یبارم یه مناسبتی بود تبریک گفت 

به نظرت دوسم داره هنوز؟

خوشبحالت بی تفاوتی منم متاهلم ولی دوسش دارم دلم براش تنگ میشه دیشب خیلی اتفاقی دیدمش .از دیشب حالم د ...

چند وقته کاتین؟ اون کات کرده بود؟ چه سخت 

شوهرت گناه داره

واسه منم هر استوری میزارم لایک میکنه ۶ ماه گذشته از کاتمون استوریمو چند روز پیش واسه اولین بار بعد ا ...

اره .دوست داره بنظرم سخت نگیر اگه دوسش داری پیش قدم شو 

بخدا حسرتش بعدها تا ابد رو دل آدم میمونه 

من مثل سگ پشیمونم با اینکه میدونستم اگه صبرم میکردم 

هیچ وقت بهش نمیرسیدم ولی الان قلبم تیکه پاره س از نبودنش 

بعداز ۷ سال هنوز نتونستم فراموشش کنم 

خیلی سخته هیجکس نمیتونه درک کنه 

اره .دوست داره بنظرم سخت نگیر اگه دوسش داری پیش قدم شو بخدا حسرتش بعدها تا ابد رو دل آدم میمونه من م ...

اون کات کرد باهام هرچی تلاش کردم نشد موقع کات گفت نمیتونم با شرایطم ادامه بدم و تعهد بدم ،گفت نباید با احساس تصمیم بگیریم 

شرایط ازدواج نداشت

منم دوستش داشتم خیلی زیادولی متاسفانه شخصیت لی لولش باعث شد که دردی بهم هدیه کنه که هنوز که یادش میو ...

خداروشکر .خیلی خوشحال شدم راضی از همسرت وزندگیت .الهی همیشه غرق درخوشبختی وآرامش باشی عزیزجان

بنظرم یه بار دیگه پیش قدم شو .اگه نشد نخواست توهم فراموش کن

غزورم شکست موقع کات خیلی اصرار کردم بعدشم یه جا دیدمش حتی حالم و نپرسید تو ویام خودش کات کرد و نخواست من برم دوباره خودم و کوچیک کردم استادمه نمیتونم فراموشش کنم همش هست البته نمیبینمش ولی کارم بهش میفته همش و ازش باخبرم دورادور سخته

غزورم شکست موقع کات خیلی اصرار کردم بعدشم یه جا دیدمش حتی حالم و نپرسید تو ویام خودش کات کرد و نخواس ...

درکت میکنم عزیزم .الهی بحق امام حسین دل شکسته ت مدوا بشه انشالله خدا خودش کمکت کنه یه جوری یه راهی باز بشه برات باز دوباره بهم برگردین 

خیلی سخته واقعا برات دعامیکنم عزیزم

توهم دعاکن من فراموش کنم