2777
2789
عنوان

شده سر تاپیک یکی دیگه حرص بخورید

103 بازدید | 20 پست

تاپیک دعوای جاری به خاطر طلا رو خوندم انقدر حرص خوردم 

اه کاش نمیخوندم

این حماقت ها رو خودمم داشتم به خاطر همین حرص میخورم چرا بعضیا از همون بچگی انقدر عاقل و با سیاستن بعضی ها هم مثل من انقدر ساده تا وقتی ضربه بخورن تا یکم بفهمن چجوری باید زندگی کنن 

اونا از بچگی با سیاستن یه مادر با سیاست داشتن یاد گرفتن ماهاریه مادر ساده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه خانومه طلب کار از قوم شوهر بود هرچی هم بهش می گفتیم مقصر تویی خیلی خودخواهانه حرف خودشو میزد ...

اره این مدلا هم دیدم 

یکی بود فکر میکرد بچش پادشاهه یه حرفایی میزد یه توقع هایی از خانواده همسرش داشت به خاطر بچش که من سرم سوت کشید

گاهی خیلی حرص میخورم

میگم هم ولی گوش نمیدن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ندیدمش واجب شد برم بخونم😂

اونی که نوشته توروخدا بیاید قضاوت کنید چندتا ایموجی گریه هم گذاشته

برو بخون حرص بخوری. فقط دو سه صفحه بیشتر نخون بعد برو صفحات اخر چون خیلی طولانی نوشته😁

تاپیکی که میگی قضیه چی بود؟

رفته بود به جاریش دستبندیکه میخواست بخره رو نشون داده بود جاریش هم از شوهر این پولو گرفته بود که بره از همون دستبند بخره حساب شوهره خالی شده بود

آره یه خانومه طلب کار از قوم شوهر بود هرچی هم بهش می گفتیم مقصر تویی خیلی خودخواهانه حرف خودشو میزد ...

همون که براش میخواستن گل بیارن؟؟اون خیلییی پررو و نادون بود 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا