تاپیک دعوای جاری به خاطر طلا رو خوندم انقدر حرص خوردم
اه کاش نمیخوندم
این حماقت ها رو خودمم داشتم به خاطر همین حرص میخورم چرا بعضیا از همون بچگی انقدر عاقل و با سیاستن بعضی ها هم مثل من انقدر ساده تا وقتی ضربه بخورن تا یکم بفهمن چجوری باید زندگی کنن
اونا از بچگی با سیاستن یه مادر با سیاست داشتن یاد گرفتن ماهاریه مادر ساده
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچی به اندازه اون دختره آرشیدا که میگفت شوهرکنید تا تو جمع ها عاقل حسابتون کنن رو مخم نبود ، هرکی هم بهش میگفت مشکل از فامیلای تویه بهش میگفت دهاتی ترشیده
آره یه خانومه طلب کار از قوم شوهر بود هرچی هم بهش می گفتیم مقصر تویی خیلی خودخواهانه حرف خودشو میزد ...
همون که براش میخواستن گل بیارن؟؟اون خیلییی پررو و نادون بود
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا