2777
2789

یه مستاجر داریم چند ساله امسال قراره پاشن دو تا بچه دارن دخترش ۱۲ سیزده سالشه خانمه مربی باشگاه شوهر بیکار از اول راننده آژانس بوده الان این چند سال ما ندیدیم بره سرکار کرایه ام زنه میده بعد مادرشوهرش مادرم رو تو کوچه دیده بود گفته بود کرایه رو کم کنید اینا بشینن بازم عروسم خیلی ولخرجه اصلا نمی‌ گذاره پسرم پیشرفت کنه پولاش رو میده موهاشو کراتین می کنه و بریز بپاش یعنی همینجور موندم من پولای خودشم خرج می کنه خرج پسرش رو هم میده باز شاکی ان

مادرشوهر عفریته من اگه هربار نگه قدر پسرم بدون میمیره

خواهش میکنم به افغانیا خونه اجاره ندین... سیم‌کارت ندین... خرید نکنید ازشون.... ازدواج نکنید...هیچکی کثیف تراز این نوع بشریت نیستن بدون دلیل و مدرک نمی‌گم فقط یک نفر از این افغانی ها به ۳۰۰ نفر تجاوز کرده بعد آتیششون زده۴ نفرشون به پسربچه تجاوز کردن فقط بزنید اینترنت یکم مطالعه کنید تازه اینا خوباشونن  به خودمون رحم کنید 😭🖤#لعنت‌بر‌افغانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر اونا مثل پسرشون فقط یه دونه هست 

حالا خبر ندارن اندازه درامد اونا رو هشتاد درصد جامعه دارن 

یا ماشین قراضشون 

والا دختره میبینی از صدقه شوهر ماشین خارجی و سفرای خارجی خفن و خریدای لاکچری میکنه ولی کسی بهش چیزی نمیگه 

ولی امان از این سطح پایینا 

اصلا اعتقاد دارم اونا خوب بودن که خدا بهشون پول داد