2777
2789
عنوان

دوستان کسی اینجا دبیر هست

110 بازدید | 14 پست

میشه اعلام کنید سوال دارم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بگو‌عزیزم

روز امتحان شهریور حتماً باید حضور داشته باشیم؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو‌عزیزم

من ببار برا امتحان مرداد رفتم سر جلسه با اینکه وظیفه نداشتم. یبار هم امتحان نهایی نهم رفتم.

امروز هفتم و هشتم امتحان دارن ولی دیر اعلام کردن و من نمیتونم برم. کسی نیست بچه هارو بذارم پیشش

روز امتحان شهریور حتماً باید حضور داشته باشیم؟

برای بچه هایی ک افتادن؟ بله عزیزم بهتره باشید بازم بستگی به کادر مدرستون داره ما ک معلما رو نمیکشوندیم مدرسه ولی خب اگه به مدیر بود زنگ میزد میگفت بیان....برید و همونجا تصحیح کنید نمره بدید برگردید وگرنه بازم باید برای تصحیح برید

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
من ببار برا امتحان مرداد رفتم سر جلسه با اینکه وظیفه نداشتم. یبار هم امتحان نهایی نهم رفتم.امروز هفت ...

بستگی به راه اومدن کادر باهاتون داره...بچه ها رو ببرید با خودتون امتحان شهریور اونقدرام رسمی نیست 

برای بچه هایی ک افتادن؟ بله عزیزم بهتره باشید بازم بستگی به کادر مدرستون داره ما ک معلما رو نمیکشوند ...

بله اونا که افتادن. پسر کوچیکم خیلی بی حوصله است و نمی‌ذاره تصحیح کنم و سر جلسه رفع اشکال کنم.

برمم الکیه

بستگی به مدیر داره

نه شما وظیفه ندارید برید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بستگی به مدیر دارهنه شما وظیفه ندارید برید

فقط در گروه اعلام کردن که دبیرای ریاضی بیاین برا مراقبت.

اونم دیر گفتن

بچه ها رو ببرید کادر ببینه اوضاع اینطوره خودشون بالا سر دانش اموز وایمیستن بعدم تصحیح کنید و برگردید

آخه دورم یه شهر دیگه زندگی میکنم.

صبح به مدیر پیام دادم که نمیتونم بیام. هنوز جواب نداد

فقط در گروه اعلام کردن که دبیرای ریاضی بیاین برا مراقبت.اونم دیر گفتن

نرو بگو ندیدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نرو بگو ندیدم

آخه دیدم😂

به مدیر هم پیام دادم گفتم نمیتونم بیام. ولی جواب نداد.

بعد با خودم میگم اگه خیلی مهم بود خودشون باید زنگ میزدن دیگه.

الکی امتحان جدا کردن. شنبه نهم. دوشنبه برگه تحویل دادم. باز میگن سه شنبه بیاین

بله اونا که افتادن. پسر کوچیکم خیلی بی حوصله است و نمی‌ذاره تصحیح کنم و سر جلسه رفع اشکال کنم.برمم ا ...

بستگی به مدیر و کادرتون داره بازم....همون حضورتون کافیه اگه کاری هم نکنید مخصوصا اگه سال بعد هم همین مدرسه هستید

آخه دیدم😂به مدیر هم پیام دادم گفتم نمیتونم بیام. ولی جواب نداد.بعد با خودم میگم اگه خیلی مهم بود خو ...

ولش کن نرو 

مگه چند نفرن خود مدیر و معاون میگیرن دیگه