2777
2789

پسرم فردا امتحان داره برای جهش خیلی دیر اعلام کردن که این ۲ درس هم امتحان میگیرن 

دور روزه دارم یادش میدم خواهش می کنم بگید امتحان هدیه و قرآن چطوریه سوالاتشون

0 =2-1

قران شفاهی  هدیه هم حفظ

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای دختر من هم گفته بودن همه درسا رو بخونه، منم شبیه قصه شب براش میخوندم، رفتیم مدرسه فقط ریاضی و فارسی رو امتحان گرفتن، بقیه رو نگرفتن، همکلاسیش که میخاست باهاش آزمون بده خواهرش قبلا جهشی داده بود میدونست، فقط ریاصی و فارسی و علوم رو خونده بود

مامانش میگفت چون جهشی رفتنشون برای مدیر مدرسه خوبه واسه همین سخت نمیگیرن، نمیدونم تا چه حد درست میگفت،

برای دختر من هم گفته بودن همه درسا رو بخونه، منم شبیه قصه شب براش میخوندم، رفتیم مدرسه فقط ریاضی و ف ...

واقعا؟ آخه اول به ما هم گفتن فقط علوم و فارسی و ریاضی 

الان ۳ روز رو اعلام کردن برای امتحانها و روز اول املا و هدیه‌ های آسمان هست

0 =2-1

برای دختر من هم گفته بودن همه درسا رو بخونه، منم شبیه قصه شب براش میخوندم، رفتیم مدرسه فقط ریاضی و ف ...

امتحاناش توی ۳ روزه

خیلی هم دیر اعلام کردم از همه ذروسه از غصه دارم دیوونه میشم

0 =2-1

واقعا؟ آخه اول به ما هم گفتن فقط علوم و فارسی و ریاضی الان ۳ روز رو اعلام کردن برای امتحانها و روز ا ...

برای ما یک روز گرفتند، اول گفتند علوم میشه برای یک روز دیگه بعد دیگه خبری نشد

امتحاناش توی ۳ روزهخیلی هم دیر اعلام کردم از همه ذروسه از غصه دارم دیوونه میشم

غصه نخور قبول میشه، من هم استرس داشتم میگفتم اگه قبول نشه بچه اذیت میشه، ولی مامان اون دختره چون قبلا تجربه داشت خیلی ریلکس بود و میگفت اصلا نگران نباش قبول هستند، دختر من همش خونه سوال میخاست حل کنه ازم سوال میپرسید، ولی سر جلسه امتحان همه رو جواب داد، بدون اینکه کسی راهنماییش کنه، مراقبشون میرفت و میومد، گاهی توی کلاس تنها بودن، صدا پچ پچ میومد، بعد دیدم دخترم میگه اون دختره ازم جواب میخاست، دخترم غیر من هنوز که هنوزه از کسی روش نمیشه سوال بپرسه، امسال پرونده رو برای کلاس هفتم گرفتم دیدم سوالای امتحان جهشی داخلشه چقدر خوب جواب داده بود

هر دو شفاهیه 

علوم هم شفاهیه 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...