2777
2789

روزی چند بار و چند سی سی میدین بهشون .؟ 

ماهی چنتا میخورن ؟ سن نوزادتونم میگین بیزحمت .؟ 

من خودم شیرم کمه . الان روزی چهار بار هر بار 90 سی سی میدم به بچم. دو ماهشه نوزادم . 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم:

مقدار شیر خشک مورد نیاز نوزاد:

• معمولاً نوزادان در حدود ۲ تا ۲.۵ اونس (۶۰ تا ۷۵ سی‌سی) به ازای هر نیم کیلو وزن بدن در ۲۴ ساعت شیر می‌خورند.
  • یک نوزاد ۲ ماهه که حدود ۴.۵ تا ۵ کیلو است، به طور متوسط در شبانه‌روز حدود ۶۰۰ تا ۷۵۰ سی‌سی شیر نیاز دارد.
  • این مقدار معمولاً بین ۶ تا ۸ وعده در روز تقسیم می‌شود.

🔹 برنامه تغذیه تقریبی برای نوزاد ۲ ماهه:

• هر وعده حدود ۹۰ تا ۱۲۰ سی‌سی.
  • فاصله وعده‌ها معمولاً هر ۳ تا ۴ ساعت.
  • مجموع شیر روزانه حدود ۷۰۰ سی‌سی.

🔹 نکته مهم:

• اگر نوزاد خوب وزن می‌گیرد (حدود ۱۵۰–۲۰۰ گرم در هفته) و پوشک خیس مرتب دارد (حداقل ۶ بار در روز)، یعنی مقدار شیر مناسب است.
  • شیر دادن بیش از نیاز هم می‌تواند باعث دل‌درد و ریفلاکس شود.

👉 پس کاری که شما می‌کنی (۴ بار × ۹۰ سی‌سی = حدود ۳۶۰ سی‌سی) برای یک نوزاد ۲ ماهه کمی کمه. بهتره دفعات تغذیه رو بیشتر کنی (۶ بار در روز، هر بار ۹۰–۱۰۰ سی‌سی).

• در صورت علاقه لظفا به کانال یوتیوب doctorkoodakshoma  بپیوندید تا از مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان استفاده کنید...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

بستگی به اشتهای بچه و مقدار شیر مادر داره 

خودتان دمپختک ماش بخورید شیر تون زیاد تر میشه. 

ولی در کل بچه یه روز بیشتر میخوره یه روز کمتر . بچه من الان بزرگ شده ولی اون موقع ها مختلف درست میکردم از ۳۰ سی سی تا ۹۰ سی سی. 

به زور بهش نده بخوره.اگر گرسنه باشه بیشتر میخوره. گاهی اوقات شیر خودت بیشتر سیرش می‌کنه و ممکنه یک درجه بخوره . معمولا اگر زیاد بخورن بالا میارن. 

سلام بهت حق میدم عزیزم که نگرانی 🌷 خیلی از مامان‌ها همین سؤال رو دارن. 

🔹 نوزاد دو ماهه معمولاً هر ۲ تا ۳ ساعت یک بار شیر می‌خواد.

🔹 حجم شیر خشک برای این سن به‌طور میانگین ۶۰ تا ۱۲۰ سی‌سی در هر وعده هست.
🔹 تعداد وعده‌ها در ۲۴ ساعت معمولاً ۶ تا ۸ بار میشه.
🔹 یک قانون کلی: نیاز روزانه نوزاد = حدود ۱۵۰ سی‌سی به ازای هر کیلو وزن بدن (در ۲۴ ساعت).

مثلاً اگه وزن نی‌نی شما ۵ کیلو باشه، باید حدود ۷۵۰ سی‌سی در روز بخوره (که بین وعده‌ها تقسیم میشه).

✨ نکته: بعضی بچه‌ها کمی کمتر یا بیشتر می‌خورن، مهم‌تر از حجم دقیق، رشد مناسب، تعداد پوشک خیس (۶–۸ تا در روز)، و آرام بودن بچه هست.

لطفا به کانال یوتیوب doctorkoodakshoma  بپیوندید تا از مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان و نوزادان استفاده کنید...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1