2777
2789
عنوان

بنظرتون این رفتار همسرم درسته

591 بازدید | 22 پست

ما با هم صمیمیم ولی میاد راجب زیبایی یا زشتیه بقیه راحت نظر میده

مثلا عشق ابدی میبینیم راحت میگه بهار اینجا چه خوشگل شده یا مثلا فلانی چه زشت شده 

یا توی برنامه به ترتیب این خوشگله و ….

با اینکه چند بار هم روی خوش نشون ندادم

ولش کن راحته بات

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدیدا واکنش نشون میده

نگو 

فقط اگ در حد حرف هست بذار بگه چون سخت بگیری یاد میگیره ازت حسشو پنهون کنه 

گاهی اگ حس کردی داره هیزی میشه خودتو ناراحت بگیر اخم و ساکت بمون ببین واکنشش چیه

خاله زنک نیس اتفاقا کاش بود تا منم دردو دل میکردم ولی راجب قیافه نظر میده

اگ مثلا طرف عمل بینی داره تو هم بگو وای منم دلم خواست عمل کنم 😂خودش ساکت میشه یا باهات اوکی میشه

خب نمیدونه تو ناراحت میشی ، به نظر خودش داره عادی رفتار میکنه ، اینقدر حرص نخور بشین باهاش حرف بزن بگو من ناراحت میشم درباره زیبایی دیگران صحبت میکنی

آقا هستم