سلام خانما من قرار این چند روز عروسی کنم بعد خونه رهن کردیم خونه اجاق گاز ندارع چون معمولا دارن خودشون بعدش جای اجاق صحفه ای هم نداره گاز منم صحفه ایه حالا دوتا دارم ی کمدی ی صحفه ای دیروز با شوهرم گفتم به صاحب خونه بگه برا کابینت جای کار میبینم در آورد که کار کمدی رو میبریم منم از روز اول بهش گفتم اینو دادم مامانم خوشم از اینا نمیاد چون بارم بهش گفتم پشت گوش انداخت چون میخوام دوتا یخچال ببرم گازو نمیخوام در کل خوشم ازشون نمیاد
صاحب خونه هم گفته ب من ربطی نداره خودتون کابینت بگیرید چنین چیزی هست؟حق با اونه ما باید بگیریم؟یا وظیفه خودشه
از اول ب مادرم گفتم نمیخوامش رفت یکی دیگه گرفت کلا نمیدونم چجوری بگم به گاز کمدی فوبیا دارم خیلی عصبیم میکنن واقعا فکرشم برام سخته شاید هیچ دغدغه ای برا شما نباشه ولی ذهنم آروم نیست
اگر میتونی یه کابینت مخصوص گاز صفحه ای بخر. یا بده برات بسازن. بذار تو اشپزخونه.
چاره ای نیست.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر میتونی یه کابینت مخصوص گاز صفحه ای بخر. یا بده برات بسازن. بذار تو اشپزخونه. چاره ای نیست.
این کابینت ها اماده هستن، گاز صفحه ایت رو روش نصب میکنی.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
به شوهرمم گفتم گفت برا خونه خودمون نیست که اینجوری حساسی یدونه کابینتو بعدا چیکار کنیم گیر میدی توا ...
دم عروسیه، همسرتم تو فشاره.
یه کم به زبون بگیر و باارامش حرف بزن. اروم اروم راضیش کن.
ممکنه خونه بعدی هم همین وضع باشه.
بگو بعدا لازم نشد، میفروشیم.
خونه عروسه، ادم دوست داره همه چی مرتب و شیک باشه و...
فقط بازبون نرم و باارامش میشه کار رو پیش برد.