2777
2789
عنوان

خارش

183 بازدید | 23 پست

بچه ها 😥 

خارش شدید واژن رو چکار کنم بخدا 

خون زده دیگه 

ترشحات بدتر شده 

قرص متنیدازول میخورم حالت تهوع و سردرد میگیرم  

۱۸سالمه به این روز افتادم 

زندگی من 😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍👈😫💔👈🤣😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت فقط باسشوار هردفعه رفتی سرویس خشک کن 

یکماه انجام بده

یکماه هم هرروز پنیرک بجوشانید ۴۵دقیقه روزی یکماه تا دولیوان بخور

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

از همون قرص کوفتیه.برو ذاروخانه بهت پماد میده

فکارکنم نتونن پماد استعمال داخلی بکنن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یعنی قرصه بدتر میکنه؟

نخور

کارهای که گفتم انجام بده

سشوار دارید؟

اره با دستمال خوب نی؟

مطلقی دستمال استفاده نکن

رطوبت باعث عفونت وخارش ات شده

باسشوار خشک کن، دعام میکنی