2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز ساعت 4بهد از ظهر رفته بیرون هنو نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 136402 بازدید | 699 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه پسرم خیلی معصوم وپاک دلم نمیخاد این وسط عذاب بکشه سنش جوری نیس درکی از این موضوع داشته یاشه

هییی میفهمم

چقدر ما زنا بدبختیم واقعا.به خاطر بچه از همه چیمون میگذریم

ولی به نظر نمیاد شوهرت پدر خوبی از اب دربیاد

چرا اینقد دقیق همه چیزو درباره من گفتین به فکر کارم ولی چن وقته حوصله ی هیچی رو تدارم به زور دارم زن ...

چون افسرده شدی.هرکسی هم بود میشد.

خودت باید خودتو نجات بدی.الزاما نجات دادن طلاق نمیشه 

بستگی به خودت داره.من باشم قید هرچی پوله و تلاشه قبلیه میزنم خودمو نجات میدم.از سر شروع میکنم.کار میکنم.درس میخونم.

شما میتونی تو اون زندگی باشی چون خودت میخوایی ولی حداقل فردا اول وقت برو دنبال یه روانشناس تا ببینی بهترین راه چیه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

هییی میفهممچقدر ما زنا بدبختیم واقعا.به خاطر بچه از همه چیمون میگذریمولی به نظر نمیاد شوهرت پدر خوبی ...

شوهرم وقتی قهر بودممیگف به بچه فک نکن به زندگی خودت فک‌من بچه بزرگ میشه

چون افسرده شدی.هرکسی هم بود میشد.خودت باید خودتو نجات بدی.الزاما نجات دادن طلاق نمیشه بستگی به خودت ...

غروب ی لحطه یاد کاراش افتادم غمباد گرفتم گلوم داشت خفه میشد طلاق نگین هرکاری جز طلاق 

غروب ی لحطه یاد کاراش افتادم غمباد گرفتم گلوم داشت خفه میشد طلاق نگین هرکاری جز طلاق

نگفتم طلاق بگیر گفتم من باشم اینکارو میکنم 

شما نگیر 

شما بمون

ولی یکم از وضعیتی که داری حس ناراحتی بکن.از خودت بدت بیاد.و بخواه که تغییر کنی.تمام زندگیت شده شوهر.شوهر.شوهر.بچه.بچه

برو‌ پیش یه روانشناس متبحر و ازش کمک بگیر.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

شوهرم وقتی قهر بودممیگف به بچه فک نکن به زندگی خودت فک‌من بچه بزرگ میشه

نمیخام اصلا بهت حس بد بدم

ولی اسی فک‌نکنم شوهرت تنهاباشه و چنین حرفایی بزنه

احتمال خیلی زیاد پای زن دیگه وسطه

که انقدررر. زندگیتون براش بی اهمیته

اگه طلاق نمیخوای بگیری فقط ی راه داری ب هیچ وجه وابسته نباش گریه زاری و غصه خوردن تعطیللللل پیشرفت کن برو سرکار ب خودت برس مستقل شو ب هیچ عنوان احساست رو ابراز نکن جلوش مثل سنگ باش هیچ مردی تاکید میکنم هیچ مردی از زنی ک خیلی بهش وابسته باشه و بگه دوسم داشته باش خوشش نمیاد شما باید ب شدت مغرور باشی پیشش..... لطفا عوض شو خیلی ضعیفی

به خودت برس به فکر خودت باش درس کار ورزش 

اون وقتی ببینه تو هم به خودت میرسی و برای خودت ارزش قائلی کم کم براش جذاب میشی و اصلا بهش توجه زیادی نکن سعی کن یکم بی تفاوت باشی