2777
2789
عنوان

با ادم چشم و دل سیر

115 بازدید | 7 پست

با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری .

حرف می‌زنه و عمل می‌کنه، اصالت داره، کنارش پیشرفت می‌کنی، حرمت بلده، پا پس نمی‌کشه، زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌ شه.

دنبال ادم با اصالت و چشم و دل سیر باشید با هر کس نرید و زندگیتون رو تقسیم نکنید،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم و دل سیر بودم ولی هول بی لیاقت قسمتم شد و شوتش کردم از زندگیم بیرون ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

خب اصل تو شناخت آدماست تا بیای بشناسی وابستش میشی بعد کل عیباش رو نمی بینی

اره با عقل باید انتخاب کرد بعد چشماتو ببندی رو خطاهای کوچیک و زندگی کنی