2777
2789
عنوان

یکی یه راهی جلوم بذاره دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 89 پست
مثل اینکه ایران زندگی نمیکنی این حرفو میزنی چرا تو دلشو خالی میکنی مگه همه اول ازدواج باید خونه داشت ...

متاسفانه تعداد اینا بالاس و همین حرفا رو میزنن بهم .و ری دن به روحیه ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی تو دختری مدل حرف زدنت زیاد توضیح دادنت مشخصه دختری

خب اگه دختره هدفش چیه این همه تاپیک  میزنه ؟ به اینم فکر کردی ؟ بیکاره ۵ صبح خالی ببنده؟

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
خب اگه دختره هدفش چیه این همه تاپیک میزنه ؟ به اینم فکر کردی ؟ بیکاره ۵ صبح خالی ببنده؟

بخدا روح رووانم ریخته بهم پری شب بابام برگشت گفت ازدواج تو من ربط نداره و انگار اب سرد ریختن روم. حس تنهایی شدید کردم و تا الان درست  نشدم... چون دستش تنگه اینو میگه. منم بهم برخورد چون فک میکردم موقعش بشه پشتمن .ولی یهو خالی کردن

ملت دیونن

تو باید پیش فرض رو بزاری جامعه مشکل داره حالا بگردی دنبال آدم درست

اینکه بچگیمون هم پدر مادرا تاکیید داشتن به هیچ کس اعتماد نکن بر پایه همین پیش فرضه

بخدا روح رووانم ریخته بهم پری شب بابام برگشت گفت ازدواج تو من ربط نداره و انگار اب سرد ریختن روم. حس ...

خب اگه مطمئنی به خاطر مسائل مالی میگه ناراحت نشو حق هم بده نگران اینه یوقت بی آبرویی نشه . از نظر مذهبی بودن چقدر مذهبی هستی ؟ ینی بدون جلو رفتن خانواده خودت میتونی با کسی آشنا بشی؟

نسل هشتادیا نمیگم نیست ولی خیلی کم شده .بخدا روح روان ندارم . انگار همه درا بسته شده

اقدام کن بعد خرید ماشین وقتی یکم درآمدت بیشتر شد که تونستی پیش پول خونه بدی برو به خانواده ات بگو عجله نکن 

حتما سهم تو رو خدا بهت میده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خب اگه مطمئنی به خاطر مسائل مالی میگه ناراحت نشو حق هم بده نگران اینه یوقت بی آبرویی نشه . از نظر مذ ...

خانواده مذهبین ولی خودم معمولی ام . مشکلی ندارم با صحبت . ولی خب معمولا دوستی های قبل ازدواج به ازدواج ختم نمیشن . حالا اینم نسبیه. باید بگردم تو دخترا ببینم کدوم ملاک های منو داره