2777
2789

نظر من اینه ازدواج اون نیست با هر کی ازدواج کنی ازدواج اونه که کیو دوس داری با کس میتونی خاطره خوب ، فرزند و زندگی خوب و احساسی داشته باشی 

من یکی ازینا رو داشتم ۱۳ سال پیش قدرشو ندونستم رفت

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکت منو‌ برد به خاطرات گذشته😔

به کجا ... 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

به سال ۹۴

لعنت به سال ۹۲ که طلاق گرفتیم 

من خیلی عاشقش بودم زندگی مون خراب شد😭

بعد از اون سال دیگه نتونستی عاشق بشی یا حداقل از یکی خوشت بیاد؟

نه هیچ وقت . 

من از دوستی خوشم نمیاد خواستگار خوبم نداشت انگار فقط اون معجزه بود برام زیبا قد بلند صبور آرام

راحت از دستش دادم 

چی شد که رفت؟

اخلاق گوه و بچگانه ی سن ۱۸ سالگیم،  خریت و نفهمی 

الان که عاقل شدم میدونم چه غلطی کردم پروندمش 

رفت ازدواج کرد و بچه داره دلم میخاست اون بچه از من باشه 😭😭😭 

دیگه گذشتهدرست نیس بهش فکر کنیزن و بچه داره دیگه

ممی‌گم دوس دارم بدون اینکه بدونه منم یک کادوی بزرگ براش بفرستم یعنی پست کنم

بنظرت بعدش متوجه میشه منم چون نمیخام بدونه