2777
2789
عنوان

چرا مرد ها تو همه جا از زن ها برتری دارن😓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست
خب مرد فقط یک لحظه کارشو انجام میده ولی مادر 9 ماه تو شکم و دوسال بعدش شیر میده کدومشون مهمترن معلو ...

بله ولی مرد نباشه ما چیو نه ماه تحمل کنیم ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من والا برتری ای ندیدم

اتفاقا خیلی جاها که میرم چون خانمم کارمو زودتر راه میندازن، همون کارو اگر یه آقا هم داشته باشه کلی اذیت میکنن سنگ میندازن جلو پاش

البته فکر نکنید که پلنگم و خیلی بزک دوزک میکنم، همیشه خیییلی ساده و بدون آرایشم

باز تو این فشار اقتصادی اون انتظاراتی که از مردا ها میره از ما نمیره، خیلیه.  اصلا چیز شوخی ای نیست، همین که این فشار رومون کمتره خیلی خوبه

و خیلی از موارد دیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بله ولی مرد نباشه ما چیو نه ماه تحمل کنیم ؟!!

ببین عزیزم بحث ارزش بود ک مرد تولید کنندست ولی نگه دارنده  و پرورش دهنده مادره ینی ارزش زن خیلی بالاست

بعدشم خانوما از صبح تا شب چندین کار انجام میدیم نظافت آشپزی  و کلی کار دیگه ولی کدوم مرده بتونه بدون زن کاراشو اداره کنه 

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭