2777
2789

ممنون میشم دعا کنید ازمایش دخترم مثل سونوگرافیش اشتباه شده باشه 

دارن دق میکنم 

خونه م سکوته 

حالم بده دارم خفه میشم 

خدایا کمکم کن 

خیلی برام دعا کنید التماس دعا 

اسم دخترم ارمیتا

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا سلامتی بده ایشالا که هیچی نمیشه آزمایش چیه اگه دوست داشتی بگو

عزیزم دارم سکته میکنم 

دخترم رو بردم چکاپ چند ماه پیش پروتیین تو ادرارش بود .چند بار تکرار کردم گاهی بود گاهی نبود .

بعد بردمش سونو که سونو اول جای خوبی نبود اسیب به کلیه رو نشون داد. داشتیم سکته میکردیم 

که سونو دوم جای خوبی بود گفت کلیه هیچ مشکلی نداره خدا میدونه چقدر خوشحال شدیم .تا ج‌واب ازمایش ۲۴ساعتش اومد که دفع زیاد البومین داشت 

ازمایشهای خونش خوب بود .دکتر باز یه ازمایش دیگه نوشت اونم بالا بود 

گفت باید دارو بدم ،حالا اگر به دارو جواب بده ،خیلی حالم بده دارم دق میکنم اصلا نمی تونم تحمل کنم 

چون هیچ علتی هم نداره دفع پروتیینش اگر فشار خون یا دیابت بود اون کنترل میشد خوب میشد اینجوری ممکنه نارسایی کلیه بگیره 

جز خدا کسی وندارم خیلی بی قرار وتنهام 

شوهرم همش غر میزنه یه کلمه باهام حرف نمی زنه که الکی برداشتی بچه رو بردی دکتر که چی .خیلی حالم بده جز خدا کسی وندارم 

مادر ندارم برم تو بغلش گریه کنم.

جیگرم کباب 

به دکتر گفتم میخوام ازمایش رو تکرار کنم .گفت اشتباه نشده .ولی من میخوام تکرار کنم شاید خدا خواست ومثل سونو گرافیش اشتباه شده باشع 

دارم دق میکنم تازه داشتم طعم زندگی ومیچشیدم 

همش میرم دکتر میام خسته شدم چشمای دخترم نگرانه

ایشالا خیلی زود دوباره خنده به لبات برمیگرده،برادخترت دعا میکنم هیچ مشکلی نداشته باشه،منم یه جور دیگ ...

انشالله مشکلت حل بشه 

خدایا به دادم برس 

برامون دعا کن 

عزیزم دارم سکته میکنم دخترم رو بردم چکاپ چند ماه پیش پروتیین تو ادرارش بود .چند بار تکرار کردم گاهی ...

الهییی عزیزممم مطمئن باش این روزاام میگذره من الان خودم چند روزه بیمارستانم پیش مادرشوهرم خدا هیچ کسیو راهی بیمارستان نکنه 

من بچه بودم منو برده بودن دکتر گفته بود کلیش مشکل داره نمیدونم چرا بعد مامان بابام گریه گریههه انقد نذر و نیاز و انقد ازمایش و سونو و دراخر گفته بودن هیچ مشکلی نداره ایشالا برا دخترشماام همینطور میشه ایشالا ک اشتباهی رخ داده

الهییی عزیزممم مطمئن باش این روزاام میگذره من الان خودم چند روزه بیمارستانم پیش مادرشوهرم خدا هیچ کس ...

برامون دعا کن خیلی دلشکسته ام 

من دیگه زندگی نمیکنم دق میکنم 

برامون دعا کن 

من تاپیک زیاد میزنم چون دلم طاقت نمیاره به تاپیکام سر بزن برامون دعا کن