2777
2789
عنوان

خیلی خیلی خیلی لباس میخرم

147 بازدید | 23 پست

خیلی لباس میخرم واقعا حد نداره و اینم بگم دکتر رفتم فک میکنم از افسردگیم هس درسته بنظرتون درمان نمیشم ولی الان با خریدم حالم خوب نمیشه 

ای کاش منم پولشو داشتم خیلی خیلی خیلی لباس میخریدم 😂

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راه دیگه پیدا کن برای حال خوبت 

اون خرید فقط هیجانی هست

همه لباساتو جمع کن تو یه چمدون بذار تو کمد سه چهار دست بذار دم دست استفاده کن تا کهنه بشن و ببخشی یا بندازی دور بعدش باز از اون چمدون چند دست در بیار هم برات تازگی دارن هم خرید نمیکنی هم استفاده میشن

البته اول برسی کن که همه به سایزت میخورن جنس خوبی دارن بعد جمع کن اگه خوب نبودن زودتر ردشون کن

و اینم بگم بخشیدن از مالت به نیازمند حالتو خوب میکنه

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منم اینجوریم و معمولا گند میزنم تو خریدام و یهویی تصمیم میگیرم و‌بعدش پشیمون میشم

من معمولا چیزای ک میخرم واقعا خوبه ولی خب این مریضی هس ک من دارم و حدودا دوسالی هس مبتلا شدم 

من معمولا چیزای ک میخرم واقعا خوبه ولی خب این مریضی هس ک من دارم و حدودا دوسالی هس مبتلا شدم

منم ب تراپیستم گفتم گفت برای پیش فعالیمه

وقتی دارو میخورم اکیم وقتی نمیخورم نه 

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
عزیزم چیکار کنم خوب بشم واقعا دست خودم نیس خیلی عجیب افتضاحم

باید بری پیش روانشناس و درمانگر

ممکنه دچار وسواس فکری شده باشی اینجوری ذهنت بخواد خودشو یکم رها کنه

مخصوصا اینکه میگی خوشحالم نمیشی از خرید

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است