2777
2789
عنوان

میاین حرف بزنیم خفه شدم از تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خیلی بد بود بهش پیام دادم و اومد بعد خیلیییی وقتمیدونه اینجا هیچکی رو ندارم

من به کلمه اکس حس خیلی بدی دارم خیلی بد...سخت ترین ضربه زندگیمو خوردم رو همین کلمه 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
چقد مثل همیم واقعا کم آوردم حتی قرص خریدم ولی دلم نمیخواد اینجا از زندگی ببرم

نه دختر این روزا تموم میشه مگه قرار چقد عمر کنیم 

بلاخره تموم میشه 

باورت میشه الان که با تو چت میکنم حس میکنم در و دیوار باهام لج هستن 

عزیزم🥲میفهممممنم از تنهایی بهش رو آوردم

من مریض شدم سر این کلمه ..میدونی یه رابطه که تموم میشه ..خاک بریز و کلا چالش کن...بزارش تو قبر و دیگه هیچ وقت سر اون قبر برنگرد..چون رو قبری گریه بکنی که مرده توش نیست فقط خودت زجر میکشی ..من همسرم زمانیکه خواستگارم بود تا زمان عقد با همین اکس قبلیش رابطه داشت ..و بعد ازدواج همه درداشوم من کشیدم تا فراموش کرد ...مریض شدم ...تا پای مرگ رفتم و هنوزم کاملا سر این قضیه حالم خوب نیست

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
من مریض شدم سر این کلمه ..میدونی یه رابطه که تموم میشه ..خاک بریز و کلا چالش کن...بزارش تو قبر و دیگ ...

من فقط خواستم کار بدتری نکنم

قرص خریدم رفتم رو‌ پل ولی حتی نرفتم سیگار بگیرم

تو شهر و خیابون بی اختیار گریه کردم

همه چیو درک میکنم ولی یوقتایی هست آدم میمونه چیکار کنه

انشالله خیلی بهتر میشی

من فقط خواستم کار بدتری نکنمقرص خریدم رفتم رو‌ پل ولی حتی نرفتم سیگار بگیرمتو شهر و خیابون بی اختیار ...

انشاءالله..خدا بزرگه..الان یکسال گذشته ..زندگی ادم سرسخت و صبور میخواد دووم باید بیاری گذر زمان خیلی چیزارو تغییر میده باید مثل آب باشی..فقط عبور کنی بخوای بجنگی خودت فقط خسته میشی