2777
2789
عنوان

بچهاتونو عروسی میبرید

106 بازدید | 13 پست

بچهامم دعوت هستن

یکیش که نه ماهه و اصلا راه نمیره

بزرگه من پنج سالشه فقط با خودمو مامانم میزقصه( بدون اجازه جایی نمیره)

عروسی تاحالا نرفتن ، تولد و مهمونی و اینا بردمشون ولی عروسی نذاشتیم

از ی طرف میگم مناسبشون نیست محیطش بهرحال اکثرا ادم بزرگن

از طرف میگم کل خاندان عروسین پیش کی بزارم امن باشه( مادر شوهرم الزایمر دارع پدر شوهرمم کمرشو تازه عمل کرده ، خواهرشوهرم میگ بدید بمن نگه دارم ولی در کل خیلی ادم پر مشغله ای هست پزشکه هییی به بنده خدا زنگ میزنن)

از ی طرفم پسرم ذوق عروسی داره 

موندم ببرم نبرم 

مامان دوتا گل پسر

ببر

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر ببر 

من به عنوان یه مجرد یه زمانی ازدواج کنم دلم میخواد بچه ها هم باشن توی جشنم لذت ببرن و براشون خاطره ی خوب شه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
ببر ببر من به عنوان یه مجرد یه زمانی ازدواج کنم دلم میخواد بچه ها هم باشن توی جشنم لذت ببرن و براشون ...

منم تو فیلمم دختر بچها تور بلندمو گرفتن وارد سالن شدم

ولیییی بردن بچه خیلی سخته

پوشکشو عوض کنم

شیر خشک بدم

میوه بدم کثیف میشن و…

مامان دوتا گل پسر

منم تو فیلمم دختر بچها تور بلندمو گرفتن وارد سالن شدمولیییی بردن بچه خیلی سختهپوشکشو عوض کنمشیر خشک ...

نگران نباش همه خانوادت اونجان کمک میدن هرکسی یه جای کارو‌ میگیره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
وقتی از مودب و آروم بودن بچت اطمینان داری چرا نبری؟اگر من بودم میبردمش خوشحال بشه تنوعه❤️

مودب که خیلی هست ولی اروم ن

هی گیر میده بریم برقصیم ولی تنها ابدا وسط نمیره

مامان دوتا گل پسر

بچه از دو‌سالگی به بعد می‌تونه بره عروسیمن باشم میبرم

کوچیکه نه ماهشه

به این فکر میکنم که یه کوله بار وسیله باید براشون بردارم خسته میشم😆😆

مامان دوتا گل پسر

کوچیکه نه ماهشهبه این فکر میکنم که یه کوله بار وسیله باید براشون بردارم خسته میشم😆😆

فقط ساک برای کوچیکه ببر با وسایلش مثل لباس و شیر خشک و پوشک و یه دست لباس هم برای بزرگه

خوبه مامانت اینا هم هستن کمک میدن

برو خوش بگذره😃😃

کاربر سال ۹۶