2777
2789
عنوان

بیایید یچیز خنده دار بگم براتون

109 بازدید | 8 پست

بچه ها من ۵. یا ۶ ساله که اصلا خواستگار ندارم

بعد اینکه بار ها و بار ها پیش اومده ازم سوال پرسیده مجردی یا متاهل  و یا سوال کردن شاغلی یا نه 

یا راهنمایی خواستن 

بعدش من اشتباه فکر کرده بودم فکر کردم طرف قصد خواستگاری داشته در صورتیکه اصلا قصدش این نبوده .و صرفا محض کنجکاوی یا راهنمایی سوال پرسیده🤣🤣🤣

با اینکه سنم کم نیس و همسن و سالای من قریب ب ۹۰ درصدشون ازدواج کردن اما 

به این نتیجه رسیدم که ازدواج اگه ۴۰ درصدش دست خود ادم باشه ۶۰ درصدش دست خود ادم نیس 

یوقتایی ازدواج جور نمیشه چون خدا مصلحت بنده شو دونسته  و تنهایی به نفع ادمه

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                

دقیقا اگه به صلاحت باشه برات پیش میاد

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ضد حال بدی بود 🤣

من خودم اگه ۳،۴ تا زن داداش فوضول توی خونه نداشتم ازدواج نمیکردم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
ناراضی

نه ناراضی نیستم اصلا خدا رو شکر شوهرم خیلی خوبه

ولی از مسئولیت خسته شدم دلم یکم بی خیالی می خواد

نه ناراضی نیستم اصلا خدا رو شکر شوهرم خیلی خوبهولی از مسئولیت خسته شدم دلم یکم بی خیالی می خواد

ناشکری نکن عزیزم 

اگه استراحت میخوای اینو به همسرت بگو 

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
ناشکری نکن عزیزم اگه استراحت میخوای اینو به همسرت بگو

اونم بنده خدا خیلی گرفتاره 

بعدها متوجه میشی که زندگی متاهلی راحت نیست اونم با شرایط فعلی