سلام من ۱مرداد ماه سرکلاژ کردم الان هفته ۲۵بازدازی هستم آخرین تاریخ پریودیم ۱۲ اسفند ۱۴۰۳بوده و با طول سیروکس ۲۱سرکلاژ شدم ایا به نظرتون دوام میاره کسیبوذه مثل من با موفقیت زایمان کرده باشه بعد طبیعی هست یا سزرین؟
شیاف میگذارم روژی سه تا و حدودا اومدم سه هفته پیش خونه مامانم از ۱۵تا پله بالا که دیگه ترفتمپایینوهنوز هم آزمایش هام ندادم که با سونو بدم همش میخوام یا میشینم و میرم دستشویی آیا میشه سالم بچم به دنیا بیاد🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هفته ۱۳ سرکلاژ شدم بعدش استراحت مطلق شدم ۳۸ هفته سزارین کردم. باید رعایت کنی. دستشویی فرنگی استفاده کنی و پله نری. جارو برقی نکشی
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
عزیزم نگران نباش استراحت کن انشالله به سلامت زایمان میکنی
من باطول سرویکس ۱۴سرکلاژ شدم درحدی بود اورژانسی سرکلاژ شدم دکترم به دستیارش گفت این داره میزاد ولی خداروشکر تا اخرشم مشکلی پیش نیومد دکتر گفت میتونی طبیعی زایمان کنی ولی خودم خواستم سزارین بشم الانم ۴ماهشه و تو بغلم داره شیر میخوره