2777
2789

دخترم امسال میره کلاس اول پیش نتونستم بزارمش برای مدرسه ش بردم ثبت نام کردم گفت پیش رفته گفتم نه حالا امروز گفت دوره فشرده گذاشتیم تا آخرماه برای بچهایی که نرفتن هزینش ۵۶۰ تومنه اجباریه منم گفتم ندارم قبول نکردن حالا چیکارکنم این چه قانونیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاتون تماس گرفتن یاخودتون رفتید؟این دوره هست عزیزم میگن اجباره

زنگ زدن منم شرایطمو‌گفتم گفتن باید بیاری موندم چیکارکنم به دخترم گفتم منتظره صبح بشه بریم اما چطور پولش و چیکارکنم

زنگ زدن منم شرایطمو‌گفتم گفتن باید بیاری موندم چیکارکنم به دخترم گفتم منتظره صبح بشه بریم اما چطور پ ...

عزیزم برو مدرسه اما جلوی دخترت نه بامدیرصحبت کن بگو ندارم وفرصت پرداخت بگیرازش

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ای وای چقدر زیاد بخدا فرمش ۹۰۰ شده ۵۰۰ جورکردم دادم ۴۰۰ مونده اینم از پیش حالا گفته ش جشن اول سال هم ...

برای ثبت نام هم پول گرفتن ازتون؟از من۴۵۰۰گرفتن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم برو مدرسه اما جلوی دخترت نه بامدیرصحبت کن بگو ندارم وفرصت پرداخت بگیرازش

امروز بهش گفتم پشت تلفن گفت که اجباریه باید بیاری هزینشم پرداخت کنی دست من نیست جیب من نمیره موندم چیکارکنم

امروز بهش گفتم پشت تلفن گفت که اجباریه باید بیاری هزینشم پرداخت کنی دست من نیست جیب من نمیره موندم چ ...

هیچکس نیست صبح ازش قرض بگیری؟ای کاش توکارتم بود بهت قرض میدادم دخترگلت ناراحت نشه

بله اونم ۴۰۰ گرفتن مدرسه دولتی شهرستانی ولی خیلی پول میگیرن بخدا منم ندارم فردا رو موندم

من اصفهانم اموزش پرورش فت نبایدبگیرن اما تا۴میلیون پونصد ندادم ننوشت اسمشو

هیچکس نیست صبح ازش قرض بگیری؟ای کاش توکارتم بود بهت قرض میدادم دخترگلت ناراحت نشه

نه والا برای ثبت نامش اینا از همسایه اینا قرض کردم بخدا خیلی بی پولی بده بیچاره دخترم که باید حسرت بخوره به همه چی خدا دلتونو شاد کن