2777
2789

دوستان ی مشکلی که هست اینه دادشم نامزد کرده بعد نامزدش هر روز خونه ماست یعنی هر رووووز میاد میمونه کلا بعد بحث اینه اصلا به خودش زحمت نمی‌ده احساس می‌کنه بعد از اینکه هر روز میاد خونه ما دو شبه میمونه هنوزم مهمونه ههههمه کاراشو منو مامانم انجام میدیم همشو

مامانم میگه خسته شدم کاش یکمم خودش کار کنه یا حداقل یککمم کمک کنه

بنظرتون چیزی بهش بگم؟

کاربری دست دو نفره🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران نامزدي زنداداشام به داداشام محرم بودن. 

خيلي كم ميخوابيدن. خانوادشون اجازه نميدادن خيلي. ولي مامانم هواي پسراشو داشت و ميگفت تا بيان😂

يك يا دوبار هم خانوادگي باهامون ارمدن سفر. 

ولي اينجوري كه هرررر روز خونه باشن نه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

والا وقتی هرروز بیاد مهمون حساب نمیشه

خودتون بهش بگین کمک کنه 

با داداشت بفرس بره خونه اونا 

والا من یبار بیشتر نرفتم خونه نامزدم 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

یه جوری که ناراحت نشه، بگید عزیزم دیگه اینجا خونه خودته و تو عضوی از خونواده مایی. پس دیگه مهمون حساب نمیشی، سعی کن راحت باشی و اگه چیزی خواستی خودت برداری، تو کارای خونه ام با ما شریکی...

یه روز مثلا بگید ناهار و تو درست کن، یا مثلا لطفا تو جارو برقی بکش من ظرفارو بشورم. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟