2777
2789

هر کس خواست هنر  ( موسیقی ، رقص ، نقاشی ، عکاسی) یا ورزش بخونه .

با قضاوت های اطرافیانه ظاهرا منطقی که به درد نمیخوره ، پزشکی بخون یا ریاضیات بخون رو به رو شد .

بارها بچه داری و رسیدگی به همسر و فرزندان توسط زنان نادیده گرفته شد و گفتن بچه داری و اشپذی و رسیدگی به خانواده که کار خاصی نیست اینو همه ی زن ها میکنن باید کار کنی و پول خوب در بیاری وگرنه بچه داری و اشپذی و شوهرداری رو زنهای شاغلم انجام میدن .

نمیدونم واقعا چرا واقعا همیشه نرمی احساسات توسط سختی منطق مواخذه میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابی برای سوالت ندارم ولی چه قشنگ تونستی بیان گنی منظورتو 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

این ذهنیت داره کمرنگ میشه بعد اینکه تو این مملکت نون و آب نمیشن بیشتر این چیزایی که گفتی مثل رقص و موسیقی برای خانما اغلب 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
ولی در آخر هرکی باید راهی رو که دوست داره بره گور بابای حرف مردم

اینکه درسته 

خیلی ها از هنر دارن پول هم در میارن و هم کارشون احساسیه و هم منطقا بقاشونو تامین میکنه ، ولی اینقدر به ما گفتن نمیشه که دیگه باور کردیم واقعا انگار نمیشه

چون تو دنیایی که توش عدالت نیست و باید برای بقا بجنگی منطق بیشتر کاربرد داره وگرنه کی از چیزهای احسا ...

خانمی هست بلاگر مذهبی .

هنر فعالیت مذهبی 

ورزش خانه داری خیاطی فروشندگی همه را باهم کار میکنه همسرش باشگاه داره فروشنده است .پروژه های هنری کار میکنه .موکب دار مذهبی هم هست .بلاگر هم هست ..

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

ثمره ی انقلاب صنعتی که کم کم به همه جا سرایت کرد

اینکه درسته ولی همین انقلاب صنعتی تونست میزان گرسنگی انسان در جهان رو از ۸۵ درصد گرسنه به ۱۵ درصد برسونه .

الان فقط ۱۵ درصد مردمه جهان در فقر مطلق و گرسنه هستند ولی قبل از انقلاب صنعتی ۸۵ درصد مردم جهان در فقر مطلق غذایی بودند

این ذهنیت داره کمرنگ میشه بعد اینکه تو این مملکت نون و آب نمیشن بیشتر این چیزایی که گفتی مثل رقص و م ...

اره همه همینو میگن 

ولی شوهرم میگه  نقاشیتو ادامه بده و اموزشگاه نقاشی بزن .

خودش سوپرمارکت داره ، فروشش بالاست ولی سود کم و تورم هم که هر بار مواد اولیه گرونتر از قبل میشه سرمایه ی کاسب رو نابود میکنه .

ولی میگه کار اموزش چون سود خالصه تورم باعث ضرر و بدهی  تو کارت نمیشه

چون تو دنیایی که توش عدالت نیست و باید برای بقا بجنگی منطق بیشتر کاربرد داره وگرنه کی از چیزهای احسا ...

خب چرا مردها تماما منطق باشن و به کار بیرونشون بپردازن ولی زن ها مجبور باشن هم واسه اون کارای منطقی بیرون از خونه وقت بذارن هم واسه بچه داری و زایمان و رسیدگی به فرزندان و تمیز کاریه خونه زندگی

چه جالب اسمش چیه پیجشو فالو کنم خیلی خوبه

مامان فاطمه  تو ایتا هست ...زن ماشاالله زرنگیه .

بلاگر مذهبیند .زیاد مثل اون پیدا نمیشه .

خیلی فعاله .

زنداییم هم حافظ قرانه هم مربیه پرورشیه هم خیاطی بلده هم اشپزیش خیلی قویه .هم بهداشت خوانده .مامان سه تا پسره .تفریحش همیشه اوکیه .خیلی فعاله شدید .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.