2777
2789
استرسم زیاده،ولی اصلی ترینش اینک باید توهمین ماه خونه پیدا کنیم وجابجا بشیم نگرانم ک خونه خوب نتونیم ...

وای واقعا سخته به خصوص با این اجاره ها منم اعصابم خورده و اذیت میشم سر این قضیه و درکت میکنم 

برات صلوات می‌فرستم 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

وای واقعا سخته به خصوص با این اجاره ها منم اعصابم خورده و اذیت میشم سر این قضیه و درکت میکنم برات صل ...

آره واقعا سخته همش نگرانم با پول و توانی ک ما داریم نتونیم خونه پیداکنیم حالا جابجاییش بماند ب کنار،منم باردارم و استراحت نمیدونم چی درانتظارمونه خداخودش کمکمون کنه🥲قربونت برم ممنونم ازلطفت منم برای شما میفرستم حتما❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا سخته همش نگرانم با پول و توانی ک ما داریم نتونیم خونه پیداکنیم حالا جابجاییش بماند ب کنار، ...

برای اثاث کشی از همین الان کم کم شروع کن با کار های کوچیک کوچیک ولی وقتی خسته شدی کنار بکش از خانواده کمک بگیر اگر غریبی کسی رو بیار کمکت کنه 

برای جابجایی هم با این شرکت ها حمل و نقل اثاث کشی بکنید خودشون سبد های بزرگ میدن روی کارتن ها هم با ماژیک اسم بنویس که چی توی کارتنه 

همسرت هم تحت شرایط سختیه بهش امید بده و بدون اگر با هم باشید میتونید به هر چیزی غلبه کنید 

به خدا توکل کن 

فدات 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

برای اثاث کشی از همین الان کم کم شروع کن با کار های کوچیک کوچیک ولی وقتی خسته شدی کنار بکش از خانواد ...

من ک استراحتم کلا همش درازکشیدم نهایتا بتونم وایسم بگم چیکارکنین چیکارنکنین😅نه خداروشکر غریب نیستم مادرشوهرمومامان بابام هستن شوهرمم خداروشکر خیلی همراهه هستن کمک کنن ولی بازم انگار برام سخته البته خونه مناسب جیبمون پیدا کنیم یکم خیالم راحت میشه بازم🥲آره پناه برخدا

خیلی سعی میکنم آرومش کنم شوهرمو🥲