2777
2789
عنوان

دو دلم برا دخترم تولد بگیرم یا نه

252 بازدید | 28 پست

تولدم تولد خانوادگی مثلا خانواده شوهرم و خانواده خودم برادر شوهرم اینا 

دو دلم هم میخام بگیرم عکس اینا بگیریم یادگاری بمونه هم نمیخام بگیرم میگم خرج اضافیه 

بنظرتون چیکار کنم بگیرم ؟

واسه دل دختر خودت بگیر

نزار حسرت بشه براش شاید بهت نگه ولی اونم مثل همه بچه های دیگه تولد و مهمونی میخواد

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ج نگ شد نولد بچمو گرفتم از آسمون سنگم بباره میگیرم برام مهمه و همم نمیخوام تو دل بچم بمونه تولد براش حسرت شه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اگر درآمدتون خوبه و اوضاع مالیتون معمولیه حتما براش یک سال رو تولد بگیر بعدا بزرگ بشه میره پیش دوستاش عکس تولدشون رو میبینه اونموقع که دیگه عقلش میرسه میگه پس چرا برا من تولد نگرفتی 

بچت چند سالشه ؟

من هر سال میگیرم براش سال اول فقط خانواده خودمونسال دوم مفصل نزدیک چهل نفرسال سومم دوستام و فامیلای ...

معمولا جشن اول و مفصل میگیرن که 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من هر سال میگیرم براش سال اول فقط خانواده خودمونسال دوم مفصل نزدیک چهل نفرسال سومم دوستام و فامیلای ...

من سال اول مفصل گرفتم سال دومم که امسال میخام خانوادگی باشه