یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ج نگ شد نولد بچمو گرفتم از آسمون سنگم بباره میگیرم برام مهمه و همم نمیخوام تو دل بچم بمونه تولد براش حسرت شه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
اگر درآمدتون خوبه و اوضاع مالیتون معمولیه حتما براش یک سال رو تولد بگیر بعدا بزرگ بشه میره پیش دوستاش عکس تولدشون رو میبینه اونموقع که دیگه عقلش میرسه میگه پس چرا برا من تولد نگرفتی
من هر سال میگیرم براش سال اول فقط خانواده خودمونسال دوم مفصل نزدیک چهل نفرسال سومم دوستام و فامیلای ...
معمولا جشن اول و مفصل میگیرن که
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
چند سالشه؟؟ اگه کوچولوعه بنظرم یادش نمیمونه این مهمونیا و فقط خرج الکیه،،ببرش عکاسی خانوادگی و چندتا تکی عکس بگیرید،تو خونه هم خودتون کیک و بادکنک بگیرید و جشن کوچیکی داشته باشید