2777
2789

برای موهام رفته بودم دکتر ، دکتر به من اسپیرولاکتون و دوفامد داد 

تو موقع خوردن همش لکه بینی داشتم یک روز بدون لکه بینی نبودم 

رفتم دکتر بهش گفتم دوفامد عوض کرد مجسترول داد دیدم دارم بدتر میشم همه رو گذاشتم کنار 

الان این ماه ۱۳ روز که پریود نمیشم ، خیلی وقته دارم گذاشتم کنار نزدیک شاید ۲۰ روز باشه 

چیکار کنم 

تموم بدنم کسل و خسته 

اومد موهامو درست کنه زده هورمون بدنمو هم ریخته ،من اصلا هیچ وقت عقب نمیفتادم همیشه به موقع میشدم

سلام یک روز رازیانه بخور یک روز اویشن تا یک ماه من مامانم این کارو انجام داد خوب شد زعفرانم خوبه

رازیانه خوردم، حتی تو نی نی سایت زده بود آب و زردچوبه یعنی حتی اینم خوردم اینقدر حال هم زن بود 

تموم بدنم کوفته و کسل، بی حوصلم کرده 

تموم هورمونم هم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه خوردم، حتی تو نی نی سایت زده بود آب و زردچوبه یعنی حتی اینم خوردم اینقدر حال هم زن بود تموم ...

ولی من مامانم اینکارو انجام داد خوب شد تو ایتا یک کانالی هست اسمش سیاهدونه هستش  تا به حال هرکی هر بیماره داشته گفته خوب شده 

آخه مو باید بری پیش دکتر پوست و مو کدوم شهر هستین؟حتما پیش دکتر علی اصیلیان در اصفهان برین بهترین دکتر ایران با یه دارو کاملا مداوا کرد بنده و ایشون رئیس انجمن پوست و مو ایران بودن و در آمریکا تحصیل کردن قیمت ویزیت هاش هم مثل بقیه دکتر ها هست