شاید خیلی براتون عجیب باشه من فرهنگیان قبول شدم اما هیچ وقت به معلمی علاقه نداشتم به دلایلی تنها راهی که برام مونده همینه من خیلی آدم گوشه گیر و ارومیم این دنیا برام گنگ و مبهمه اثن نمیدونم دارم چکار میکنم افسردگی دارم اضطراب اجتماعی دارم
نگید چرا رفتی من مجبور بودم رشته ای ک می خواستم رو دولتی قبول نمیشدم هزینه هم نداشتم برم آزاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا دنبال علاقه ات نمیری؟احتمالا هنوز سنی نداری پس وقت داری که اگر میخوای، دوباره کنکور شرکت کنی و ب ...
رفتم من دو بار کنکور دادم هر سال شرایط خوندنم نبود و خراب کردم دیگه ۲۰ سالمه توان پشت کنکور موندن ندارم نه از لحاظ سن از لحاظ روحیه واقعا داغونم من افسردگی دارم پولم ندارم برم آزاد
رفتم من دو بار کنکور دادم هر سال شرایط خوندنم نبود و خراب کردم دیگه ۲۰ سالمه توان پشت کنکور موندن ند ...
خب اینطور که من از کامنت هایی که گذاشتی، متوجه شدم با اضطراب و افسردگی دست و پنجه نرم میکنی، گام اول ات باید این باشه که اضطراب و افسردگی ات رو درمان کنی و احتمالا لازمه به روانپزشک مراجعه کنی و دارو استفاده کنی که اگر این کارها رو انجام بدی مطمئن باش حال روانی ات خیلی خیلی بهتر خواهد شد. بعد از این که از حال و هوای افسردگی و بی انگیزگی در اومدی باید واقع بینانه علایق و استعداد و توانایی هات رو شناسایی کنی و بعد هدف گذاری کنی و برای اهداف ات تلاش کنی.
خب اینطور که من از کامنت هایی که گذاشتی، متوجه شدم با اضطراب و افسردگی دست و پنجه نرم میکنی، گام اول ...
اره درست فهمیدین خیلی دلم می خواد این کارا رو انجام بدم ولی فایده ای نداره برای من چون دیگه انگیزه برای کنکور دادن ندارم تحمل حرف اطرافیان و فشار و استرس کنکور دیوونم میکنه این فرهنگیان هم که مجبورم برم کلا زندگیم دور استرسه و چیزای ناخواسته