2777
2789
عنوان

فرهنگیان بیاین

125 بازدید | 22 پست

شاید خیلی براتون عجیب باشه من فرهنگیان قبول شدم اما هیچ وقت به معلمی علاقه نداشتم به دلایلی تنها راهی که برام مونده همینه من خیلی آدم گوشه گیر و ارومیم این دنیا برام گنگ و مبهمه اثن نمی‌دونم دارم چکار میکنم افسردگی دارم اضطراب اجتماعی دارم 

نگید چرا رفتی من مجبور بودم  رشته ای ک می خواستم رو دولتی قبول نمیشدم هزینه هم نداشتم برم آزاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😑😑😑 آخه عزیزممم

یه رشته دیگه دولتی میرفتی

الان میخوای چیکار کنی بدون علاقه تو این شغل 😐

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چرا دنبال علاقه ات نمیری؟احتمالا هنوز سنی نداری پس وقت داری که اگر میخوای، دوباره کنکور شرکت کنی و ب ...

رفتم من دو بار کنکور دادم هر سال شرایط خوندنم نبود و خراب کردم دیگه ۲۰ سالمه توان پشت کنکور موندن ندارم نه از لحاظ سن از لحاظ روحیه واقعا داغونم من افسردگی دارم پولم ندارم برم آزاد 

😑😑😑 آخه عزیزمممیه رشته دیگه دولتی میرفتیالان میخوای چیکار کنی بدون علاقه تو این شغل 😐

رشته های دیگه آینده ندارن و با توجه با ترازم دانشگاه خوبی هم قبول نمیشدم و مجبور میشدم برم دانشگاه داغون شهر دیگه و به سختی پول در بیارم 

نمی‌دونم واقعا دلم می خواد بمیرم 

رفتم من دو بار کنکور دادم هر سال شرایط خوندنم نبود و خراب کردم دیگه ۲۰ سالمه توان پشت کنکور موندن ند ...

خب اینطور که من از کامنت هایی که گذاشتی، متوجه شدم با اضطراب و افسردگی دست و پنجه نرم میکنی، گام اول ات باید این باشه که اضطراب و افسردگی ات رو درمان کنی و احتمالا لازمه به روانپزشک مراجعه کنی و دارو استفاده کنی که اگر این کارها رو انجام بدی مطمئن باش حال روانی ات خیلی خیلی بهتر خواهد شد. بعد از این که از حال و هوای افسردگی و بی انگیزگی در اومدی باید واقع بینانه علایق و استعداد و توانایی هات رو شناسایی کنی و بعد هدف گذاری کنی و برای اهداف ات تلاش کنی.

بی آب و تاب و توان،

رشته های دیگه آینده ندارن و با توجه با ترازم دانشگاه خوبی هم قبول نمیشدم و مجبور میشدم برم دانشگاه د ...

عه خدانکننه

دیگه فقط برات آرزو میکنم که از این به بعد عاشق شغل معلمی بشی‌:) 🤍

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
تونستید کنار بیاین با این مشکل؟🥲

تازه ۲۰ سالته 

به این فکر کن که اگر به علاقه واقعی ات تغییر مسیر بدی، بهتره یا این که یک عمر مجبور به انجام کارهایی باشی که بهشون تمایلی نداشتی.

بی آب و تاب و توان،

خب اینطور که من از کامنت هایی که گذاشتی، متوجه شدم با اضطراب و افسردگی دست و پنجه نرم میکنی، گام اول ...

اره درست فهمیدین خیلی دلم می خواد این کارا رو انجام بدم ولی فایده ای نداره برای من چون دیگه انگیزه برای کنکور دادن ندارم تحمل حرف اطرافیان و فشار و استرس کنکور دیوونم می‌کنه این فرهنگیان هم که مجبورم برم کلا زندگیم دور استرسه و چیزای ناخواسته

تازه ۲۰ سالته به این فکر کن که اگر به علاقه واقعی ات تغییر مسیر بدی، بهتره یا این که یک عمر مجبور به ...

تو متن بالا گفتم سه بار کنکور دادم نشد هر سال خراب تر از سال قبل کردم نمی‌دونم تو فکرم خلاص شدن از همه چیزه

اره درست فهمیدین خیلی دلم می خواد این کارا رو انجام بدم ولی فایده ای نداره برای من چون دیگه انگیزه ب ...

اولا که حتما به توصیه من گوش کن و به روانپزشک مراجعه کن 

لازم هم نیست به کسی در این باره بگی 

هر وقت هم که شروع کردی به تلاش و دوباره درس خوندن برای کنکور، به کسی چیزی نگو که انتظار و توقعی ازت داشته باشن.

بی آب و تاب و توان،