2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پس چرا گرفته بود

والا خودمم نمیدونم هنوزم حتی گوشوارمو نمیده بندازم حلقمو.نمیده اآدم عجیبیه و بسیار تحت تاثیر مادرش شایدم گاهی به خودم میگم ارزش نداری خیلی بی ترزشی که یه حلقه خودت و بهت نمیدن بندازی بعد موندی تو همچین زندگیی

برای ماشین دوم فروخت البته اون موقع دوست بودیم طلا هام خودش خریده بود بعدش دوتا ماشین فروخت باهاش زمین خرید تو نامزدی مون دقیقا بعد موقع خرید زمین صاحب زمین خیلی باهاش راه اومده بوده گفته مجبورم حتی حلقه نشون نامردم بفروشم بهش گفته بود این زمین روزی اون دختر نه تو بعد دقیقا چند هفته قبل جشن عقد مون مشتری برای زمین اومد تو بهترین زمان برای ما صاحب قبلی زمین متوجه شده بود که نزدیک عقد مون و زمین فروش رفته گفته بود پسر یادت نره این زمین روزی اون دختره بوده بعدش با پول زمین و پس انداز خودش تونستم خونه بخریم خونه زد اسم من 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من همممممه طلاهای و حتی حلقه ازدواجمم دادم

یه سوتشم برنگشته ۴ ساله

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨