2777
2789

سنتی آشنا شدیم من ۲۱ سالم بود همسرم ۲۷

الهی شکر کنار هم حالمون خوبه 

اختلافات و چالش ها هم همیشه بودن ولی حلشون کردیم و خداروشکر میکنم که هردو منطقی هستیم

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😍😍خدا براتوم نگهش داره و‌عشقتون همیشه پایدار باشه

قربونت برم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اسباب کشی کردیم تو یه محل 

خونشون سر کوچمون بود 

از وقتی پامونو گذاشتیم تو محل چشمش دنبالم بود 

من 22سالمه شوهرم 32

و اینکه 1401عقد کردیم 

اخلاق بد زیاد داره اما اخلاقای خوبش اجازه نمیده که برم 

در کل باید صبور باشی تا بتونی با آدمی مثل شوهر من زندگی کنی 

من ۱۳ سالم بود رفیق صمیمیم با یه پسری انقدر عاشق هم بودن ک عشقشون زبان زد بود پسره بخاطر دختره برق گرفته بودش بدنش پلاتین بود اصلا ی وضعی

بعد من مامانم خیلی سختگیر بود اصلا جرعت نمیکردم با کسی حرف بزنم یا تنها جایی برم اولین بار ک با همین دوستم رفتیم بیرون دوست پسرش اومد برسونتمون بعد بردمون خونه ی مامانبزرگ خودش فکر کن من چقدر ترسیده بودم و اونما دوسته پسره هم بود گریه کردم گفتم ولم کنید من برم با تاکسی میرم نمیخوام من کوچیکم پسره هم اصلا چیزی نمیگفت ریز ریز میخندید بهم به هردوتاشون چک زدم گفتم منو ولم کنید برم گفت ن باید شمارت بدی ب دوستم بعدش میزارم بری منم ک شمارم کلا مامان بابام داشتن فقط هیچی دیگ بزور راضی شدم دادم بعد ۵ سال دوستی روز سالگرد همون روز ک دوست شدیم عقد کردیم:)

الان ۷ ماه گذشته

من ۱۹ سالمه

شوهرم ۲۶

خوبیم باهم خداروشکر هرروز انگار از دیروز بیشتر دوستش دارم

راستی دوستمم کات کرد با دوست پسرش🥺