2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست گلم ، من اگه جات باشم میرم تخمک فریز می کنم ، شاید در آینده خواستی بچه دار بشی ، همیشه احتمالات ...

ممنون عزیزم 

نه من دو تا بچه دارم خودمم دیگه سنم بیشتر میشه حتی خودمم بخوام بچه بارم اصلا حوصله و اعصابم نمی‌کشه بیچاره بچه ای که من بخوام تو سن 40سالگی بیارم 

یه دوستی داشتم همیشه حسرت پدر و مادر جوون داشتن و می‌کشید الانم که خیلی پیر شدن و خودشم 40ساله شده بازم میگه کاش تو سن بالا کسی بچه دار نشه

ممنون عزیزم نه من دو تا بچه دارم خودمم دیگه سنم بیشتر میشه حتی خودمم بخوام بچه بارم اصلا حوصله و اعص ...

من چهل سالمه و هنوز می گم روده برای بچه دار شدن کلا پشیمون شدم نمی خوام ، به نظرم اگه آدم بخواد بچه بیاره باید تو همون سال اول زندگی بیاره نه مثل من بزاره بعد ۱۸ سال 😂 

بعدا بچه میگه به روح ننه ام 🤣🤣

خب تو ماشالله amh بالا داشتی... اره میگن سلولهای بنیادی تخمدان هی تخمک تولید میکنن

اره عزیزم بالا بود ولی اون چیزی که مهمتره کارکرد تخمدانهاست ...الان من به سختی پریود میشم هورمونام منظم نیستن و مثلا بخوام باردار بشم کارم سخته ولی شما پریودت منظمهیعنی تخمک گذاری منظم ترو  کارت راحتتره. سیستم بدنت هم سالمتره 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من چهل سالمه و هنوز می گم روده برای بچه دار شدن کلا پشیمون شدم نمی خوام ، به نظرم اگه آدم بخواد بچه ...

آره بخدا 

الان دوستم میگه همیشه حسرت این و داشتم که مامان جوانی داشته باشم میگه از نوجوانی فقط پیر زن نگه داری میکنم