2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی؟! میخوای بچه دار بشی که اینو گفت؟!آخه من چون مجردم بهم اصلا از این داروها ندادن

آره متاهل هستم نه بچه نمیخوام فقط پرسیدم ضعیف شدت تخمک گذاری چه عوارضی داره گفت تو که بچه نمیخوایی برات مهم نباشه ولی ممکنه زود یائسه بشی برات اینا رو مینویسم مصرف کن تا تخمک گذاری ت تقویت بشه 

تخمک گذاری من اول 9دهم بود بعدش 43صدم شد

الانم اینا رو مصرف میکنم ببینم چی میشه 

amh من 15.5 بود، دکتر از روی اون و سونو تشخیص پلی کیستیک داد. تخمک ازاد کردن هم که سخت باشه این عدد میره بالا چون تخمک که ازاد نشه، طبیعتا ذخیره هم بیشتر داری. کلا دلت رو به این فاکتور زیاد خوش نکن و نگرانش نباش ولی ولش هم نکن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

آره متاهل هستم نه بچه نمیخوام فقط پرسیدم ضعیف شدت تخمک گذاری چه عوارضی داره گفت تو که بچه نمیخوایی ب ...

دوست گلم ، من اگه جات باشم میرم تخمک فریز می کنم ، شاید در آینده خواستی بچه دار بشی ، همیشه احتمالات و در نظر بگیر خواهرانه گفتم ، منم می گفتم نمی خوام ، الان فریز کردم خیالم راحته ، برو گلم

amh من 15.5 بود، دکتر از روی اون و سونو تشخیص پلی کیستیک داد. تخمک ازاد کردن هم که سخت باشه این عدد ...

خب تو ماشالله amh بالا داشتی... اره میگن سلولهای بنیادی تخمدان هی تخمک تولید میکنن