2777
2789

18 به بالا هر چی بیشتر بهتره 

درساش سنگینه شیفت زیادی داره

اشباع شده کمی و باید مدت زیادی درس بخونی تا تخصص بگیری 

شغل پر زحمتیه و واقعا کادر درمان یه خسته نباشید دارن 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاد فیزیک کیو معرفی می‌کنه نوکنده با یحیوی یا شجاعی خودم ۲جلسه نوکنده دیدم خوشم اومد ولی میگن یحیو ...

عزیزم خودت باید ببینی با کی انس میگیری از این استاد به اون استاد به حرف دیگران وقت تلف کردنه و باعث میشه یه سال بمونی پشت ببین با کدوم انس میگیری 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹