2777
2789
عنوان

از ژل لبم متنفرم

318 بازدید | 45 پست

احساس میکنم ژل قشنگ رو خط لبمه 

رژ میزنم بد میشه 

میخندم انگار خط میوفته ....

کلا حس میکنم قبلا زیبا تر بودم ...ازش خسته شدم و بدم میاد 

۱۰/۱۱ ماهه تزریق کردم 

اونم سه مرحله....

بنظرتون آنزیم درد داره؟ 

یا اینکه خودش چقد دیگه آب میشه ؟ 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

آنزیم شنیدم دردناکه

بعدم شبیه بادکنک میشه که بادش خالی شده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منی ک میخواستم ژل بزنم:

انتخاب خودته نمیگم نزن 

ولی من به شدت پشیمون شدم 

قبلش قیافم معصومیت خاصی داشت 

حس میکنم نصف زیباییم از بین رفته 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

دوستم میگفت ژل من رو دکتر با فشار دادن درآورده یه ذره رو سوراخ کرده عین روز اول شدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

آنزیم شنیدم دردناکهبعدم شبیه بادکنک میشه که بادش خالی شده

جدی؟

یعنی فرم اصلی لبم زشت میشه ؟

وای خدایا