2777
2789
عنوان

امروز ی دختر بچه ناااز دیدم

249 بازدید | 13 پست

همیشه تصورم اینه دختر دار شم همین شکلی میشههه🥲

سفییید شبیه برف  بود موهاش خرمایی چشماش سبز و مژهای بلند بینی و لب کوچولو

چند  ساله بچه دوست ندارم و حتی بدمم میاد

ولی این بچه رو خیلی دوست داشتممم😍

پدر و مادش چشماشون مشکی بود

امیدوار شدم با ابنکه چشمام مشکیه ولی چون خانواده مادریم  چشم ابین و و بابامم سبزه ممکنه بهشون ببره

(هنوز مجردم برای رنگ چشم بچمم برنامه ریزی کردما😂😂🦦)

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چشم آبی خیلی دوسدارم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

وای منمممخانواد مادریم اکثرشدن چشماشون شبیه کهکشانه 😍😩

خیلی خوشگله واقعا البته اطرافه مانیس دخترامم به خودمون رفتن همیشه آرزوم بودواقعاچشم آبی بشن بچه هام

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

خیلی خوشگله واقعا البته اطرافه مانیس دخترامم به خودمون رفتن همیشه آرزوم بودواقعاچشم آبی بشن بچه هام

اره واقعا خییلی نازه 🥲 اطراف ما هست ولی خب ببشتر  ژن تیره غالب میشه 

اره واقعا خییلی نازه 🥲 اطراف ما هست ولی خب ببشتر ژن تیره غالب میشه

کلااینطوریه.دیگ البته هر کدوم قشنگی خودشوداره

منم مجردم بودم عاشق بچه سفید و تپلی بودم. بعداً که دختر دار شدم هر دوتا بچهام تو نوزادی لپ هاشون اند ...

ارههه

خاله منم همش عکس ی بچه رو نگاه میکرد دختر خالم همون ویژگی هارو تا دوسه سالگی داشت😍👌🏻