2777
2789

شمع چجوری خود به خود روشن شده؟

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻👻 اسی نترس چیزی نیست 

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

موکلم میگه کار از ما بهترونه

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

از موکلم میپرم بهت میگم الان

مهدی احمد وند میدونه با موکل در ارتباطی ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
شیطون یه دستی روش کشیده

همیشه این تاپیکارو آخر شب میزنند😫😫😂

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند. پیش من از غم تلخی ایام مگو من خودم تلخ ترین حادثه تاریخم منتظر روزای خوبم بودم نگو روزایی که گذشت روزای خوبم بوده تازه...