2777
2789

تو خونمون مورچه افتاده . آپارتمان هستم طبقه چهارم . از روزی که یه قرنیز رو دیوار رو کندم اومدن . طعمه ی تار و مار گذاشتم اثر نکرده اصلا . 

کاربری دو نفره

طلسم شدین یا چشم نظرداذین

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماهم اومده ریییز و زرد ...همین الانم یدونه رودستم‌بود😬😬😬

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

زیر فرشا و موکتا و مبلا ،گوشه های خونه _رو حشره کش تارومار رنگ سبز بزن ،روز بعد جارو بزن ،دوسه روز تکرار کن ،میرن

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
جدی

آرررره

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

آرررره

ترسیدم ..خونه ماهم خیلی میاد جدیدن

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ترسیدم ..خونه ماهم خیلی میاد جدیدن

اره ازما دسته دسته میشن میان نحصی بدبختی همرراه خودشون میارن

اره ازما دسته دسته میشن میان نحصی بدبختی همرراه خودشون میارن

یاحسین..باید چکار کرد....من دیشبم ی خواب خاص دیدم تنم یخ کرد الانم تنهام خونه 😭😭حس ترس رفت تووجودم