2777
2789

انگار بچه این خانواده نیست

خوب و بد از هم تشخیص نمیده چشمش دنبال اموال خواهر برادرشه میخوره میخوابه از ما انتظار داره 

تا حالا نشده دست یکیمونو بگیره 

هر روز زنگ میزد ماشینمونو میخواد همسرم هی بهانه میکنه که نده بهشون مثلاً میگه خراب و فلان ولی این از رو نمیره 

دوروز پیش‌ زنگ زد ماشینتونو بدین ما بریم شمال 🙄 همسرم گفت نه ما‌خودمون میریم با دوستامون اونم گفت اشکالی نداره مارم ببرین🤕

خواهر شوهربزرگم چندبار تذکر داده ولی این خانوم گوشش بدهکار نیست ما دارو‌ندارمون این ماشینه شوهر این خانومم همیشه مسته می‌ترسیم خدایی نکرده تصادف کنن بدبخت بشیم دیدیم چاره ای نیست قبول کردیم با ماشین ما بریم سفر 

بخدا سردرد شدیم برگشتیم هرچی می‌خاست بچه هاش نمی‌خرید منتظر میمونم ما بخریم  بچه هاشم قهر میکردن دعوا میشد میگفتن بدین ما رانندگی کنیم منو همسرمم اجازه نمی‌دادیم  قهر میکردن 

شوهرش بد دهنه خودش جلف میپوشه شورت لامباداش از رو لباس معلوم میشه پیش مردای غریبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خرید کن ترشی بنداز شریک شیمالکی میگم ما دوست نداریم میگه اشکال نداره تو بنداز ما میخوریم 😐 خود ...

منم ی دونه داشتم رو ندادم یکسال هر روز از شهرستان ک نیومده آخر هفته‌ها تا دیر موقعه بیدار بودیم شام بدیم جاشون بندازیم یادمه باردار بودم تو خونه من براش تولد سورپرایز گرفتن بیشتر کارهاشون کردم ماه خود ولی الان که آمدن شهرسازی ی بارم دعوت نمیکنه بخدا چشم و رو ندارن منم شدم مثل خودش